reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Gosiu,ja tez zawsze smaruje dzieciaki Fenistilem:tak:.
Melduję sie na chwile,padam na pysk i boję się,że czegoś zapomnę:sorry:.
Wstaje po 4,bo na 5 mamy fryzjera:szok:.Stoły poustawiane.ma byc 16 dorosłych+7 dzieci:tak:.
Trzymajcie za nas kciuki!:-):tak:

oj dzisiaj macie dzień na pełnych obrotach oby wszystko sie udało :tak:

co do fenistilu nie mam w domu w poniedziałek kupię jak już będą mieli dostawę ale okłady z sody i wody bardzo pomogły :tak:opuchlizna zeszła ugryzienia tylko się zrobiły przekrwione jak oparzenia :baffled: ale są o połowe mniejsze :sorry:

Co do Patch,to dawala niedawno zdjcia z dzieciakami na n-k:tak:.
tak:tak: ja widziałam dzieciaczki :tak:

Dzien dobry..a raczej wieczor:-);-)
My po parapetowce, bylo fajnie...za tydzien nastepna dla znajomych:baffled:
Ale bedzie z glowy hihihi

Dzisiaj bylismy wkoncu na dlugim spacerku we trojeczke.....super slonko troszke mnie spieklo, Jule na szczescie nic:-p

Witam:-)
Ja dzis na nogach od 5 bo mi kotka zaczela kocic :-) ,2 male juz byly a 3 padl z mojej glupoty bo za puzno odcielam pepowine bo kotka juz sily niemiala:-(, ale wazne ze tym razem dala sobie rade , a obudzilam sie bo sie kotka tak rozdarla ze na rowne nogi wstalam a co sie okazalo druga kotka chciala jej zabrac malego i spadl na podloge ale zyje na szczescie:-)

Witam!:-)

o Irtasia szkoda jednego kotka , ale dobrze ze temu co spadł nic sie nie stalo :tak: ja chyba bym sama sobie nie poradzila przy kotce, odwazna jestes.

Witam.
Irtasia widziałam na NK,cudne maleństwa.Gratulacje.:tak:

a tak w ogóle po weekendzie jakos zmeczona jestem.Bylismy wczoraj u rodzinki na grillu,ale powiem Wam,że jakos tak drętwo było,a na dodatek Kuba płakał jak widział dym od grilla:baffled:,więc sie szybko zmyliśmy i pojechalismy do wesołego miasteczka.Kuba zachwycony karuzelami,zaliczył kilka i był bardzo odważny,w szoku byłam.:tak:

No to Irtasia miałaś dziś pobudkę! Więcej małych nie pojawiło się świecie :confused:
Koniecznie pokaż nam kociaki :tak:

A tak w ogóle witam :-)

reklama
hejka

Irtasiu kocia mamo gratulki :-)

Rozalka a to Kubuś rozrywkowy proszę proszę :tak:

ja po weekendzie mam dość wszystkiego jeszcze wczoraj wieczorem miałam telefon z pracy wrrr aż mi się pół nocy dyrektor śnił hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry