reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam
Irtasia kotki cudaki :-)
Kasiad trzymam kciuki za syna:tak:
Madzia szerokiej drogi.
Tycia fajnie ,ze juz jednak po;-)odpoczywaj:cool2::tak:
Oliwia fajnie ze fajnie :tak::-)

reklama
My po parapetowce, bylo fajnie...za tydzien nastepna dla znajomych:baffled:
Ale bedzie z glowy hihihi
no to fajnie że parapetówa udana ;-):tak:

Własnie wrocilismy :) Pogoda nawet dopisała fajny klimacik w gospodach oraz piekne widoczki :tak:
-odezwe sie jutro bo mało spalismy:-p
fajnie że pogoda i majówka udana ;-)zdjęcia śliczne :tak:

My dziś byliśmy na działce u rodziców. Słoneczko dziś grzało porządnie, muszę wreszcie kupić coś z filtrem dla Oliwki.
ja też ale nadal nie wiem co :baffled:

Witam:-)
Ja dzis na nogach od 5 bo mi kotka zaczela kocic :-) ,2 male juz byly a 3 padl z mojej glupoty bo za puzno odcielam pepowine bo kotka juz sily niemiala:-(, ale wazne ze tym razem dala sobie rade , a obudzilam sie bo sie kotka tak rozdarla ze na rowne nogi wstalam a co sie okazalo druga kotka chciala jej zabrac malego i spadl na podloge ale zyje na szczescie:-)
gratki :-D

Witam.
Irtasia widziałam na NK,cudne maleństwa.Gratulacje.:tak:

a tak w ogóle po weekendzie jakos zmeczona jestem.Bylismy wczoraj u rodzinki na grillu,ale powiem Wam,że jakos tak drętwo było,a na dodatek Kuba płakał jak widział dym od grilla:baffled:,więc sie szybko zmyliśmy i pojechalismy do wesołego miasteczka.Kuba zachwycony karuzelami,zaliczył kilka i był bardzo odważny,w szoku byłam.:tak:
to dobrze że w wesołym miasteczku było fajnie i Kubuś zachwycony :tak:

ja po weekendzie mam dość wszystkiego jeszcze wczoraj wieczorem miałam telefon z pracy wrrr aż mi się pół nocy dyrektor śnił hehe
współczuję koszmarów:confused::-D

Witam :-) u nas pogoda nie ciekawa szaro i padało za ciepło też nie jest ;-)

Nie płacz Gosiu.
Kto rano wstaje ten ...wcześniej kładzie się spać ;-)
Ja też taka wczesna pobudka. Nie mogłam oka otworzyć. Zmuła jakaś.

Ide robić kawę blond. Miłego dnia.
No i czas mi się zabierać za naukę, jeden z czterech egzaminów już w maju. Przydałoby sie zdać...

Big kiss. Si ju.

Hejka :-) Ale sobie pospałam dziś 8.30. Wyspałam się super. Zaraz zrobię sobie kawkę i czekam spokojnie, aż się Oli obudzi, bo też dziś sobie długo śpi.

Agusia, dzięki za kciuki dla Damiana.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry