reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
I ode mnie najlepsze zyczenia dla Konrada, Damiana i Krzysztofa:-)

Tycia powodzenia w przygotowaniach, dobrze ,ze zorganizowałas sobie pomoc.
Dominisia bedzie miec wspaniałe przyjęcie:tak:.

cudna pogoda:tak:a moje niby super wygodne buty dały mi się we znaki, no ale co się dziwić ja się w upale trzeba przemieszczać między dwiema szkołami oddalonymi lekko jakieś 2 km z hakiem:sorry:dostałam 3 h zastępstwa do końca roku szkl.:angry::wściekła/y:, mam umowę na czas określony, więc odmówić nie mogłam:baffled:

Dzien dobry:-)
Na początek dziękuje w imieniu Krzyska za zyczenia.

U nas wielki burdel w domku.....tato z mezem wieszali wczoraj konstukcje do telewizora i dvd.....jak wrocilam po 21 z pracy myslalam ze oszaleje z wscieklosci....Jula jeszcze biedna nie spala...jak mnie zobaczyla pierwsze co powiedziala to ...mama aaaa:sorry:...czyli ze chce spac...Biedna Myszka....ale chociaz usnela w 5 min:-D
zaraz zmykam do pracy, jak wroce pewnie powtorka z rozrywki bedzie.....roboty ciag dalszy bo chca sie wyrobic do parapetowki....

Tyciu ale Ci sie imprezka szykuje....super ze zalatwilas pomoc....bo na pewno by kojarzylo Ci sie tylko to przyjecie z kuchnia....:-p

Milego dnia zycze!!!

Witam :-)
Dzis w nocy rozwalil mi sie zab i to 3 ktora robilam tydzien temu a jutro mialam robic u dentysty inne a teraz bede ponownie ja robic:baffled:

Wczoraj mialam wyniki z krwi i wszystko jest OK tylko watrobowe sa podwyzszone:confused::baffled: i jak to jest niepic alkoholu a watroba siada na poniedzialek mam termin do lekarza zobaczymy co powie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry