Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Co do upiekszania sie. Ciuszki kupilam sobie wreszcie nowe i jestem bardzo zadowolona. Sylwetka moja nowa bardzo mi sie podoba powiem nieskromnie. Jedynie brzuszek troche jeszcze wystaje. Paznokcie mam takie jak nigdy wczesniej , no po prostu piekne. Dlugie, mocne i zdrowe. Wlosy tez super, w ogole mi nie wypadaja.
Troche mnie nastraszylyscie ze jednak wyjdą
Mam nadzieje ze jednak nie
Strasznie sie martwię o lil kate!!!:---(
Dziewczyny wy nie zastanawiacie sie dlaczego ona sie nie odzywa??? Może komp jej wysiadł, albo jest szalenie zabiegana, albo...ach!! lil kate gdzie jesteś???
Dziewczyny, napisałam smska do lil kate. Odpisała,ze u nich wszystko w najlepszym porządku!
Kompik ma w serwisie i nie mam możliwości napisać.Jutro sie odezwie, bo będzie u rodziców...
Ufff, jak to dobrze,ze wszystko u niej w porządeczku:-):-):-)
My dziś od rana mieliśmy najazd gości, mała przez to cały dzień oka nie zmrużyła, bo za dużo się wokół niej działo i jest teraz okropnie marudna, zmęczyła się chyba bardzo i ciężko nam ją teraz uspokoić
A JA DZIS ZROBIłAM COS DLA SIEBIE BYłAM U FRYZJERA PODCIAC WłOSKI .TAK MI BYłO MIłO JAK MI GłOWE MYłA ZE PRAWIE ZASNEłAM
KOLOREK ZROBIE PO SWIETACH BO TERAZ NIE MIAłA CZASU(FRYZJERKA) A JA PRZEZ TEN SZPITAL NIE MIEłAM CZASU SIE WCZESNIEJ ZAPISAC