reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-)
Jutro 3-majcie za mnie kciuki o 9.00 rano mam byc pod szkola jazdy i jade na teorie :baffled: a na 10 mam termin .

Irtasiu, powodzenia, chociaz pewnie juz jestes po, ale wierze ze poszlo Ci wspaniale.:tak::tak:

Witam wszystkie Babencje

Gosiu, powodzenia, moze uda Ci sie zalatwic jakies bezplatne badania, a moze nawet wszystkie.:tak::tak:
Oliweczka, na pewno bedzie sie czym chwalic :-):-)(jak ja zazdroszcez Wam wszystkim, ktore macie wlasne ogrody)

reklama
Witam:-)

Trzymałam kciuki za Ciebie Irtasiu, tylko dopiero teraz miałam czas żeby napisać:-p Idę odkurzać, prać, gotować:sorry2:

Miłego dnia:tak:

Na temat pogody się nie wypowiadam:baffled::dry:
Kildare - Irlandia - Pogoda - eturystyka.org - turystyka - last minute - tanie bilety lotnicze - wycieczki - podróże - noclegi

Mam trochę jabłek to idę zrobię szarlotkę, żeby humor sobie poprawić i nie narzekać za dużo:-p:-D

A ja dla poprawy humoru wlasnie zaparzylam sobie herbatke Grzaniec sliwkowy. ;-) I od razu przytpomnialo mi sie jak za starych dobrych czasow, jak jezdzilismy z P. w gory, pilismy prawdziwego grzanca w schronisku albo w jakiejs knajpce.

Właśnie wróciłam i jestem wykończona 4 godziny chodziłam jeździłam i załatwiałam :baffled: nogi mnie bolą a stopy od klapków mi się odparzyły hehe ;-)

robię na szybko obiad i idę się położyć :sorry2:

załatwiłam sobie wizytę u ginekologa na nfz na jutro może on mi da skierowanie na bezpłatne badania jak będzie ok będę do niego chodzić fajnie by było jakby mi i zwolnienie dał ale jak nie będzie w porządku to wiecej nie pójdę chyba że mi będzie wypisywał skierowania to będę chodzić tu i tu a jakby dał mi zwolnienie to muszę wiedzieć czy do końca by mi dawał to bym już prywanie nie chodziła bo troszkę mi szkoda 200zł tak jak w poniedziałak byłam zapłaciłam 200zł i za 2 tygodnie znowu 200zł troszkę się uzbiera :sorry2: no ale zobaczę jak będzie po wizycie :tak:

Miśka no strasznie drogi ja już mówiłam że kobietą w ciąży by mógł jakieś zniżki dawać chociaż 150zł wołać bo chodzą jednak co miesiąc taka baba co idzie raz do roku to tego tak nie odczuje jak da 200zł

reklama
troszkę mi szkoda 200zł tak jak w poniedziałak byłam zapłaciłam 200zł i za 2 tygodnie znowu 200zł troszkę się uzbiera :sorry2:
:szok: I tak co wizytę 200zł:confused: Ja jak chodziłam w Polsce z Victorem prywatnie to płaciłam 70zł i w tym czasami USG było i wtedy mi się to dużo wydawało, bo tak co 2-3 tygodnie:sorry2: Może ten na NFZ będzie w porządku:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry