reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
o myślicie dziewczyny iść czy nie :confused:
Fakt, opinie nie najlepsze:no: Ale jak nie pójdziesz, to się nie dowiesz czy naprawdę jest aż taki zły:sorry2: Myślę, że po jednej wizycie nic Ci się nie stanie, a Ty będziesz już miała jakieś swoje zdanie na jego temat:tak: Wiem, że nie jest miło być "królikiem doświadczalnym", ale czasem trudno to ominąć:sorry2:

Ja bym nie szła do lekarza, który ma negatywne opinie :no: Szkoda kasy i być może zdrowia.

kasy to może nie bo to na nfz

ale chyba raczej nie pójdę przez te opinię rozumiem 2-3 negatywne opinie nie kazdej kobiecie się dogodzi ale aż tyle :szok: wole nie być królikiem doświadczalnym i wolę sobie odpuścić jak ma mi coś wywinąć:sorry2:

ale chyba raczej nie pójdę przez te opinię rozumiem 2-3 negatywne opinie nie kazdej kobiecie się dogodzi ale aż tyle :szok: wole nie być królikiem doświadczalnym i wolę sobie odpuścić jak ma mi coś wywinąć:sorry2:
Rozumiem i myślę, że jednak dobrze robisz:tak: A może poszukaj jakichś innych lekarzy na NFZ. W końcu Poznań jest spory, więc ktoś dobry się znajdzie:tak:

Irtasia, będę trzymać kciuki dasz radę :tak:

Witam z wieczorka:tak:!
Irtasia ,trzymam kciuki.

Irtasia trzymam kciuki:tak: poradzisz sobie:tak::-)

irtasia trzymam mocno kciuki, będzie dobrze!

irtasia kciuki zaciśnięte powodzenia:tak:

Irtasia powodzenia :tak: ......a jak kotki :confused:

Irtasiu, powodzenia, chociaz pewnie juz jestes po, ale wierze ze poszlo Ci wspaniale.:tak::tak:

Trzymałam kciuki za Ciebie Irtasiu, tylko dopiero teraz miałam czas żeby napisać:-p Idę odkurzać, prać, gotować:sorry2:

Zdalam:-) Jednak glupi ma szczescie :-D bo zrobilam na 10 mozliwych punktow 9 i to w 3 zadaniach dobrze ze byly punktowane po 3 a nie po 4 lub 5 bo by byla dupa zimna , ale pecha mialam bo trafilam na 2 pytania ktorych sie balam bo ich nie kumalam :zawstydzona/y: Ale wazne ze mam juz to za soba a dzis jechalam 1,5 godziny po autostradach i obcym miescie:tak:

Zdalam:-) Jednak glupi ma szczescie :-D bo zrobilam na 10 mozliwych punktow 9 i to w 3 zadaniach dobrze ze byly punktowane po 3 a nie po 4 lub 5 bo by byla dupa zimna , ale pecha mialam bo trafilam na 2 pytania ktorych sie balam bo ich nie kumalam :zawstydzona/y: Ale wazne ze mam juz to za soba a dzis jechalam 1,5 godziny po autostradach i obcym miescie:tak:

Gratuluję z całego serca.Jesteś wielka !:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry