reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-) Oliver śpi, więc szybko ogarnę łazienkę i może na jakiś spacer nam się uda wyjść między opadami deszczu:dry: Potem obiad, mąż wróci z pracy i będę miała chwilę wytchnienia;-)

Miłego dnia:-)

Po spacerku,po przygotowaniu do obiadku,Kuba śpi,a ja siedzę na BB,he,he:-D,a pranie przy mnie czeka na prasowanie:confused:
Chyba też sie walnę z Kubulą spać,bo mnie muli.

Witam,:-)

Zdalam:-) Jednak glupi ma szczescie :-D bo zrobilam na 10 mozliwych punktow 9 i to w 3 zadaniach dobrze ze byly punktowane po 3 a nie po 4 lub 5 bo by byla dupa zimna , ale pecha mialam bo trafilam na 2 pytania ktorych sie balam bo ich nie kumalam :zawstydzona/y: Ale wazne ze mam juz to za soba a dzis jechalam 1,5 godziny po autostradach i obcym miescie:tak:

Gratulacje Irtasiu. :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam.
Dzień zaczął mi się bardzo wcześnie, o 5tej obudziło mnie rwanie ramienia. Ramię przestało boleć, ale ja już nie zasnęłam niestety :dry:

Oj, wspolczuje. Znam ten bol (niestety).

Witam

ja dziś miałam pobudkę 5:30 i tak wcześniej od 5:00 mnie muchy choler...budziły :wściekła/y::angry: myślałam że gdzieś dwie wleciały a jak zaczełam wybijać to chyba 8 sztuk :szok::-D
ja to mam problemy z rana:wściekła/y:

Witam się :-) U nas cały wieczór i pół nocy szalała burza, lało potwornie. Mój Tomek poszedł wieczorem do pobliskiego sklepu jak się chmurzyło, chciał zdążyć przed deszczem, ale biedak nie zdążył. Było oberwanie chmury i tak lunęło, że wrócił tak mokry, jakby go ktoś polał wiadrem wody. Z wszystkich ciuchów kapało, nawet majtki miał mokre hehe.
Dziś za to od rana słoneczko i upał.

Witam:-)

Kasiad u nas tez wczoraj wieczorem zaczęło padaći pól nocy jeszcze padało, a od rana piękne słonko i ciepełko:-):tak::-)

ech... jak dobrze, że dzis juz piatek i znowu weekend będzie:happy2: w tym ygodniu weekend wyjazdowy do Teściów i imprezki rodzinne i w sobote i w niedzielę

miłego dzionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry