reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dzieńdoberek :-)
U nas pogoda na razie ok, chmurzy się i pewnie będzie burza po południu.
Wczoraj byłam z Milenką na dniu otwartym w przedszkolu. Podobało jej się strasznie, aż nie chciała stamtąd wyjść i musiałam użyć podstępu.

hejka

strasznie dużo się działo ostatnio u nas, pewnie nie uda mi się nadrobić zaległości :zawstydzona/y:

Irtasiu gratulacje! Świetna wiadomość :-) i trochę więcej wiary w siebie proszę :tak:

:wściekła/y: ale się wkurzyłam na mojego psa ujadłam jak głupi na domofon nic nie słyszałam wiec odganiałam go nogą by poszedł do pokój bo chciałam go zamknąć i się wypierdzieliłam jak długa :wściekła/y: co za głupi pies :wściekła/y: chyba bardziej się przestraszyłam niż przewróciłam i uderzyłam ale cała latam :wściekła/y:

Oj Gosia:baffled:.Może sie połóż troszke i juz sie nie denerwuj:no:.

Rano bylismy z Jacentym na zakupkach na rynku,warzywka,owoce,mięsko i kwiaty:-):tak:.Musze cos im pogotowac,bo w weekend szkoła:baffled:.Na szczęście nie za długo:happy2:.
Zrobiłam obiad i już nie mam siły:no:.A jeszcze tyle roboty przede mną :baffled::blink::sorry2:.

Gosia dobrze, że nic ci sie nie stało:tak: nie denerwuj sie już:sorry2: tylko, jak radzi Tycia odpocznij troszkę:tak:

Tycia no to miłego gotowania:tak::-) pogotujemy rzem, bo ja też popołudniem gotowac będę dla Hubka. Dostałam świeżutką cielęcine to porobię mu na zapas i mielone i gulaszyk:-)

Witam:-)
Ja dzisiaj jeszcze tylko obiad skończę i wieczorem poprasuje i koniec moich prac domowych, bo posprzątałam wszystko już wczoraj:-p Po południu na drobne zakupy, bardziej po chemie, bo mi się płyny kończą i kosmetyki dla dzieciaków:tak: Jutro urodziny "bratowej" mojego męża, już się nie możemy doczekać, tak nam się nie chce tam jechać:dry: Ale mam nadzieję, że będzie miło:tak: W prezencie jak zwykle co:confused: Pieniądze:-p Teraz gdzie nie jedziemy to każdy chce w prezencie kasę, ale przecież samej koperty nie damy, więc i kwiaty kupujemy, albo coś na słodko;-)

Gosia dobrze, że nic Ci się nie stało:tak: Odpocznij i nie denerwuj się:tak:

Rosmerta, Tycia miłego gotowania;-)

Miłego dnia i weekendu Dziewczyny:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry