Miśka 5
Mamy lutowe'07
hej kobietki!
Irtasia gratuluję
teoria to pestka, więc nie mogło być inaczej
;-):-) Oby praktyczny poszedł ci szybko i pozytywnie
A ja dołączam do Tyci i Rosmerty
gotowanie na zapas dla moich kochanych małych i dużych. Kurcze A. wraca dopiero w niedzielę po obiedzie, a ja skoro świt w poniedziałek jadę z obcymi dziećmi w te góry, po drodze jeszcze Wieliczka a z powrotem Kraków. Gdyby nie to, ze będę ciągle myślała jak tam moje najmniejsze, to może cieszyłabym się bardziej. Cholercia, że też ona musi się jeszcze w nocy budzić, nie wiem jak mój A. sobie z nią poradzi. Będzie ryk
i zeby to jedna noc, a tu 3 takie przed nimi
Za to ja po raz pierwszy od ponad 2 lat może prześpię noc bez pobudek, no chyba że obce dzieci też nie będą chciały spać

Joasiek, czy dla twojej Milenki czas się zatrzymał, dobrze jej, ciągle ma 2 latka, też tak chcę
Irtasia gratuluję
teoria to pestka, więc nie mogło być inaczej
;-):-) Oby praktyczny poszedł ci szybko i pozytywnie
A ja dołączam do Tyci i Rosmerty
gotowanie na zapas dla moich kochanych małych i dużych. Kurcze A. wraca dopiero w niedzielę po obiedzie, a ja skoro świt w poniedziałek jadę z obcymi dziećmi w te góry, po drodze jeszcze Wieliczka a z powrotem Kraków. Gdyby nie to, ze będę ciągle myślała jak tam moje najmniejsze, to może cieszyłabym się bardziej. Cholercia, że też ona musi się jeszcze w nocy budzić, nie wiem jak mój A. sobie z nią poradzi. Będzie ryk
i zeby to jedna noc, a tu 3 takie przed nimi
Za to ja po raz pierwszy od ponad 2 lat może prześpię noc bez pobudek, no chyba że obce dzieci też nie będą chciały spać

Joasiek, czy dla twojej Milenki czas się zatrzymał, dobrze jej, ciągle ma 2 latka, też tak chcę

od 6.30 na nogach najpierw musialam Chrisa zaprowadzic potem przyszlam wypic kawe aby jechac do dentysty bo w nocy wypadla mi blomba z 2-ki i wygladalam jak bez zeba
allllllllllllllc
. Po 45 minutach był płacz, że już trzeba wychodzić. W szatni zawodziła: ja nie chcę iść do domu, ja chcę pływać do basenu! Aż się kobiety z szatni śmiały.