Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
WITAJCIE NOWE MAMUSKI!ALE FAJNIE,ZE NAS TAK CORAZ WIECEJ JEST!
SLUCHAJCIE JA NADAL NIE AMM ZADNYCH OBJAWOW CIAZY!CHYBA MOZNA SIE CIESZYC,CO?TO JUZ PRAWIE KONIEC 7 TYGODNIA,A MOZE TO DOPIERO SIE ZACZNIE NIEDLUGO???
Witam wszystkie lutowe mamusie Ja tez jestem lutowka, tylko ze 2006
Zycze Wam duzo,duzo radosci
Bede do Was wpadac i podgladac co u Was i Fasoleczek slychac
Pozdrowionka
Mam na imię Magda, mam 26 lat. Po dwuletnich staraniach o dzidziusia wkońcu się udało- jestem w 6 tygodniu ciąży :-) Termin mam na 21-02-2007. Pozdrawiam wszystkie mamy :-)
madzia kliknij na któryś z suwaczków ustaw sobie daty a potem wejdz na twoje konto (u góry) dalej dane publiczne w podpis wklej "kod" suwaczka i kliknji zachowaj zmiany i powinno być ok
no udalo mi sie zrobic suwaczek wreszcie och dziewczyny jutro ide na usg mam nadzieje ze wszystko bedzie ok bo mam jakies zle przzeczucia to moja druga ciaza ale przy pierwszej nie czulam sie az tak zle mam czeste bole podbrzusza pozdrawiam kochane lutowki