WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dobry wieczór:-)
Ja tylko na chwilkę, bo kończę pakować ostatnie rzeczy, bo jutro już nas tu nie będzie. Wysprzątałam cały dom, a jutro poprzewozimy większość i się urządzimy powoli, dobrze że mój mąż wziął jeszcze poniedziałek wolny
Odezwę się jak tylko podłączą mi net, mam nadzieję, że nie potrwa to dłużej niż tydzień
Rozalko udanego wypadu nad jeziorko:-)
Karolino a Wam mile spędzonego czasu we dwoje na koncercie
Milenka to mądra dziewczynka i napewno będzie grzeczna podczas Waszej nieobecności:-) Jejku dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że zawracałam Wam głowę sms'ami jak Wy się na koncert szykowaliście
Przepraszam
Madzix szkoda, że tak wyszło z Martusią
Dacie sobie radę Dziewczyny:-)
Joasiek trzymaj się tam Bidulko
Sprawdź koniecznie co i jak, żebyś się nie dorobiła jakiego paskudztwa
Gosiu super, że wyniki masz dobre:-) Miałam Ci napisać, że morfologię to masz bardzo ładną - 14 to rzadko się zdarza kobietą w ciąży;-) Fajnie że Maluszke rośnie i wszystko w porządku:-) A pokaże się jak przyjdzie na niego czas, ale myślę, że ma jeszcze trochę czasu;-)
Tyciu najlepszego dla Bartusia:-) A przed Kondziem to chyba faktycznie zostaje tylko ukrywać laptopa

Miłego wieczoru:-) Trzymajcie się;-)
Ja tylko na chwilkę, bo kończę pakować ostatnie rzeczy, bo jutro już nas tu nie będzie. Wysprzątałam cały dom, a jutro poprzewozimy większość i się urządzimy powoli, dobrze że mój mąż wziął jeszcze poniedziałek wolny
Odezwę się jak tylko podłączą mi net, mam nadzieję, że nie potrwa to dłużej niż tydzień
Rozalko udanego wypadu nad jeziorko:-)
Karolino a Wam mile spędzonego czasu we dwoje na koncercie
Milenka to mądra dziewczynka i napewno będzie grzeczna podczas Waszej nieobecności:-) Jejku dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że zawracałam Wam głowę sms'ami jak Wy się na koncert szykowaliście
Przepraszam
Madzix szkoda, że tak wyszło z Martusią
Dacie sobie radę Dziewczyny:-)
Joasiek trzymaj się tam Bidulko
Sprawdź koniecznie co i jak, żebyś się nie dorobiła jakiego paskudztwa
Gosiu super, że wyniki masz dobre:-) Miałam Ci napisać, że morfologię to masz bardzo ładną - 14 to rzadko się zdarza kobietą w ciąży;-) Fajnie że Maluszke rośnie i wszystko w porządku:-) A pokaże się jak przyjdzie na niego czas, ale myślę, że ma jeszcze trochę czasu;-)
Tyciu najlepszego dla Bartusia:-) A przed Kondziem to chyba faktycznie zostaje tylko ukrywać laptopa

Miłego wieczoru:-) Trzymajcie się;-)
Rano i tak obudziliśmy wszyscy razem - moja córka i mój bigiel robią ze mną co chcą i zawsze postawią na swoim
Spuchnięty policzek, zatkane ucho i boląca cała głowa. Coś na mnie ten antybiotyk chyba nie zadziałał
Ostatnio wszystko pod górkę 
To nie jest normalne, że tak Cię tak boli