Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
,bo Ci wpierdziele
.
.Na miescie był koncert jakies kapeli oldboyów,grali najbardziej znane rockowe kawałki z lat 70 i nie dało sie nie zostac do konca:-);-).Super grali,niezle dawali o Kondzio przy tym usnął
;-).

Ewa, nic sie nie stalo. No problem - jakbym nie chciala to nie odpisywalabym Ci na smsy;-);-) Acha, a Milenka swietnie bawila sie z ciocia w tym czasie i wcale nie tesknila za nami:-):-):-):-).Karolino a Wam mile spędzonego czasu we dwoje na koncercieMilenka to mądra dziewczynka i napewno będzie grzeczna podczas Waszej nieobecności:-) Jejku dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że zawracałam Wam głowę sms'ami jak Wy się na koncert szykowaliście
Przepraszam
![]()
karolina i jakie wrażenia po koncercie, pewnie sie świetnie bawiliście
Karolina jak po koncercie? Uwielbiam U2 i zazdroszczę wrażeń:-)
Emilka właśnie pojechała na tydzień do ciociciekawe czy to będzie tydzień czy wcześniej po nią pojedziemy my
czy może ona będzie chciała wrócić
![]()

Pada i pada. Oli się nudzi byłyśmy 2 razy na dworzu, ale za każdym razem deszcz nas wyganiał do domu.
ja już taki uparciuch jestem, że dopóki nie umieram to wołami mnie do lekarza nikt nie zaciągnie, lekarzy unikam jak ognia bo czesto więcej z nich szkody niż pozytku
Skończyłam w południe antybiotyk.
Może coś w tym jest, bo czesto jak czuję że łapie mnie choróbsko to wypijam piwa albo winko i na drugi dzień już jest ok. W końcu tak nasi przodkowie się leczyli - na choróbsko golnąć sobie kielicha
tyle że ja niczego mocniejszego od wina nie uznaję ;-)

będę dzwonić i się pytać jak poszło zasypianie 
a ja się lenie lenie i lenie ;-)