reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hejo

Kasiu, to jeszcze troche macie do zrobienia i kupienia do pokoju. Ale juz blizej konca jestescie niz dalej.
Tyciu, mam nadzieje ze jednak bedziecie mieli upalna pogode :tak:
Joasiek, to swietnie ze juz wczoraj wieczorem lepiej sie poczulas - z drugiej strony strasznie uparta jestes, ze mimo takiego bolu nie poszlas do lekarza

reklama
Helou :-) U nas słonecznie ale dość chłodno.
Po południu mam jeszcze elektryków bo muszą instalację uszczelnić (do starej dostawała się woda przy dużych deszczach).
Z ząbkiem coraz lepiej, ale za godzinę-dwie i tak idę do przychodni do mojej stomatolog żeby mi na wszelki wypadek jeszcze załozyła tabletkę odkażającą. Ale chyba ten cały syf już minął i w miarę normalnie się już to goi.
Miłego dnia ;-)

Kasiad bardzo jestem ciekawa efektu końcowego remontu u dziewczyn, widzę że Twój mąż to taka złota rączka i wszystko potrafi zrobić :tak:
O której Oliwka poszłą spać? Ale masz fajne poranki z nią :-D
A moja dzisiaj o 4 wstała i mama zrób mleczko! No to zrobiłam, poszła, wypiła i pospała jeszcze do 7, a po 2 butlach mleka pieluszka po nocy znowu sucha :tak:

Tycia trzymam kciuki za piękną pogodę! ;-)

witam :tak:

a ja zaraz robie chyba pierogi z mięskiem jade do siostry, jeszcze caly tydzień a nastepny do tesców podlewac kwiatki itp

dobrze ze Joasiek juz jest z Toba lepiej :tak:
bo wiesz co tak sbie przypomnialam o takiej sraszej Pani (bliska znajoma)
własnie od wyrwanego zęba cos sie tak nie zagoiło i wdała sie jakaś infekcja (ucho, głowa boała i co sie pozniej okazało...ze to rak :-( tyle sie nacierpiała , az pozniej wucieli jej pół szczeki a i tak nie wygrała ...

dobrze ze Ci przechodzi, zawsze jak słysze o wyrwaniu zęba to mi się to przypomina

Oliwieczka,to jakas masakryczna historia:szok:.Dobrze,ze Asi sie już goi;-):-D:-D.
Susu,zdrówka dla Lusi:tak:.
Dzieki za trzymanie kciuków za pogode:-).Dzięki,pokąpaliśmy sie:-):tak:.Paaa!

A ja się na razie tylko witam, bo mam jeszcze trochę pracy;-)
Dobrze, że już net mam podłączony od dzisiaj, to wieczorem się odezwę:tak:

Padam ze zmęczenia, ale na szczęście już wychodzę na prostą:sorry:

Miłego wieczoru:-)

reklama
Witam:-)

Wolfia super, że tak szybko macie neta:tak::-) jak sie ogarniecie to pisz, pisz jak tam pierwsze wrażenia, jak dzieciaki:tak:

Tycia no wiadomo, że na wakacjach wiecej czasu sie ma niz w domu:-p super, ze pogoda wam dopisuje w koncu:tak::-)

ja padnieta, niewyspana, bylismy wczoraj u znajomych , poszłam spac o 1.30 a o 6.15 pobudka:baffled:
ale co tam, przynajmniej słonko za oknem :-)

miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry