reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

WolfiA to super że dużo Polaków, na pewno szybko sobie towarzystwo znajdziecie :tak::-)

A ja właśnie wróciłam od mojej dentystki która w końcu wróciła z urlopu :-) Na szczęście.... bo ta dziura po wyrwanym zębie chyba by mi się nigdy nie zagoiła :no: Cały czas mam tam zapalenie. Ona mi dokładnie wszystko przeczyściła, załozyła lekarstwo, jutro zrobi to samo, więc juz z górki mam nadzieję..... bo cały czas jeszcze na ketonalu jadę, tylko że już "tylko" 2 tabletki 150 dziennie, a nie 4 jak wcześniej ;-)

reklama
Witam ;-)

ja na szybko zaliczyłam dentystę bo ząb mnie coś pobolewał chyba za dużo o Joasi zębie się naczytałam :-D:-D:-Dco dziwne po umówieniu sie do dentysty przestał ;-) zadzwoniłam i termin na wrzesień lub za godzinę :szok: wiec migiem jechaliśmy :tak: ale tym razem poszłam na nfz i nic nie płaciłam ;-)a u mojej dentystki to ostatnio 150zł zostawiłam :wściekła/y: już wolę to mieć na wizytę u ginekologa;-) :sorry:

Emilka podobno broi dziadkom i męczy koty na wsi podobno wczoraj je topiła w basenie :zawstydzona/y: ale ciągle ma towarzystwo dzieci i podobno cała szcześliwa a mi za nią tęskno :-(

Wolfia ale fajne że jesteś zadowolona i dzieciaczki też :tak::tak::tak:

u nas dziś R mył okna i robi właśnie obiad :sorry:

Tycia okłady z kapusty niby na poparzenia pomagają ale sama nie próbowałam ;-)

a gdzie Agusia ???

no witam u nas slonecznie wlasnie sie opalamy w ogordzie

a co do tej masakrycznej histori to przeciez nie bylo "na pocieszenie" tylko mi sie to za kazdym razem przypomina.

hejka
powoli nadrabiam zaległości :tak:

aleście się rozpisały hohoho
Asiu mnie aż ciary przechodzą jak czytam o Twoim zębie bo mi kurcze nie po drodze do dentysty a przydałoby się oj przydało....

Witam z wieczorka:tak:!
Mam wrażenie,że z tego wyjazdu wróce zmęczona:sorry:.Dzis po tym Fromborku nie ruszałam sie juz z mieszkania,bo nie miałam siły:no:;-).Swoją drogą super miejscowość,moge polecić:tak:.
Jutro chyba plaza,a w czwartek albo piątek znowu wycieczka:tak:.Nie wiem tylko jak ja wyrobie z moimi plecami na słońcu:szok:.

Gosia,odpoczywaj ile sie da.Super,ze Emilka dobrze sie bawi:tak:.
Wolfia,dobrze,że wczesniej zamówiłaś internet:-):tak:.Jeszcze raz powtorzę domek przepiękny.Mam nadzieję ,że zapoznasz jakieś fajne mamuśki:tak:.
Nuśka nie dołuj sie,jutro ma byc więcej słoneczka:tak:.Uśmiech proszę:tak:

14222__usmiech.jpg

Ostatnia edycja:
Tycia fizycznie może zmęczona, ale psychicznie powinnaś odpocząć, tyle fajnych atrakcji każdego dnia, aż Ci normalnie zazdroszczę :-D;-):tak:

A ja chyba jutro moją dentystkę po rekach wycałuję, bo mnie uzdrowiła!!! :-D:tak: W końcu jestem bez tabletek i zero bólu. Miałam zapalenie zębodołu po tym rwaniu. Co z tego że mi w piątek konował tabletkę założył, jak mi dziury po zębie nie wyczyścił i wszystko się syfiło. Masakryczna różnica, czuję się już, w końcu! rewelacyjnie :tak:

To super Asiu,że Twoja dentystka zna sie na rzeczy:tak:.Dobrze,że juz Cię nie boli.A antybiotyk bierzesz jeszcze?

Odnosnie pytania o to czy konrad sie uspokoił?:szok::szok::szok::szok:
Nie mam pojęcia co w niego wstąpiło:no::wściekła/y::rofl2:.Mam już 3 szatany:szok:.Dziś już z bezsilności sie z Jackiem smialiśmy,Cały dzień miał takiego speeda:szok:.Frombork go wcale nie zmeczył.Wrócili po 22 z wesołego miasteczka,a on dalej szalał:szok::rofl2::rofl2::rofl2:.Padł 10 minut temu:baffled:.Nareszcie;-):tak:
Dobranoc:tak:

Ostatnia edycja:
Witam się tylko, żebyście wiedziały, że żyję (ledwo!) i zaraz zmykam spać. Ciuchy Oliwki już poukładane w szafach w nowym pokoju, jutro zabawki ... dziś już nie mam siły. Młoda jeszcze przymusowo z nami śpi, bo nie mamy ciągle materaca. To tyle ... dobranoc :sorry:

reklama
Witam

Tycia wakacje naprawdę macie superowe:tak::-) a Kondzio no cóż... tez ma wakacje widocznie od bycia grzecznym;-):-p nowe otoczenie, nowe wrazenia i szaleje chłopak:-D pewnie sie unormuje za pare dni:-)

Joasiek super, ze juz po bólu:-), sie biedna namęczyłaś:-(

a ja tylko czekam do weekendu:-) i na ten wyjazd chociaz na 5 dni, mam nadzieję, ze wpracy nic nagle nie wyskoczy i pojedziemy:tak::-) na dodatek okazało sie, ze moja kuzynka z facetem bedzie na weekend w Kowarach (12km od Szklarskiej) i sobuie zrobimy małą imprezke u nas wieczorkiem w sobotę:tak::-) kurcze w Poznaniu mamy problem sie spotkac, to9 przynajmniej w Szklarskiej sobie poimprezujemy:-D

miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry