reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Tycia, super wakacje:tak:
Joasiek, cieszę sie, ze juz z Toba lepiej
Rosmerta , zapowiada sie swietny wypad:tak:Zazdroszczę:tak:
Kasiad -jeszcze tylko troche pracy i bedziecie mieli wreszcie swoj pokój tylko dla siebie. :tak:A pokoik Oliwki zapowiada sie bardzo fajnie:-)

reklama
Kasiu,wierze,ze padasz.Jeszcze troche i bedziesz mogła pewnie odpoczac.
Rosmerta super,że sie spotacie z kuzynka.Ja jak na razie widziałam w Krynicy tylko jedna znajoma i to 25 lat strasza;-).

Wczoraj na promie strasznie mnie przewiało i juz czuje,ze mi opryszczka wychodzi:szok::baffled:.Jak na złość Zovirax zostawiłam w innej torebce w domu...:sorry::baffled:.Super;-).
Kolejna świetna wiadomośc na dzis...dostałam @:rofl2:.

Cześć kochane!!
Nie nadrobię, nie ma szans, przynajmniej nie w tej chwili. Jestem padnięta, bo w nocy korzystałam z ciszy i spokoju i trochę uczyłam się, trochę znaczy 4 godziny, do świtu... Czuje się lekko niedospana...
Miłego dnia Kobietki.
:-)

Witam

Tycia w moją podobno też coś wstąpiło :-D chyba dzieciaki na wakacjach tak mają :-D
rano mi dzwoniła co ciocia jej kupiła a potem słyszałam że idzie do kotków wiec podobno o 10cm dłuższe będą zanim ona wyjedzie :sorry:

Kasiu współczuje ale ja też muszę się za Emilki pokój zabrać a dopiero niedawno generalne porządki robiłam :baffled: i muszę zdążyć zanim ona wróci bo tak to ciężko z nią sprzątać :sorry:

bry

oj dzieciaki na wakacjach rzeczywiście dają popalić, wiem coś o tym... dlatego my sami nie wyjeżdżamy z laskami, musi być co najmniej 4 dorosłych to wtedy jest szansa że przez połowę wyjazdu się poodpoczywa :-)

lezę dziewczynom leki dać
miłego dnia

Nie chcę się wdawać w szczegóły, powiem tylko, że miał istotny powód i niestety moja niefrasobliwość się do tego przyczyniła:-(

Matylda, jakieś niebezpieczeństwo grozi naszym dzieciom, jeśli wystawiamy je w takiej formie w necie? :szok: Podziel się doświadczeniami...

Ja mam małą na naszej klasie i profil udostępniony dla wszystkich oglądających, może źle robię?

Raz na youtube zasubskrybował naszą Julcię jakiś dziadek 50 letni, zablokowałam subskrypcję i się przejęłam nie na żarty. Przestałam wgrywać filmiki.

Chronisz swoje dziecko, może i my powinnyśmy.

witam
o porzadkach juz nie wspomnę bo to niekonczaca sie robota :baffled:

robilam porzadku w szafie Zosi to cała reklamówka byla do odlozenia, juz jedną paczkę sprezedałam na allegro i znow muszę wystawić drugą :tak:

reklama
witam słonecznie :)

oby już tak zostało pogoda cudna taka fajna idealna bym powiedziała.

miłego dnia spadam wieszać pranie wstawiać następne i odkurzacz się do mnie uśmiecha.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry