reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Irtasiu, doczytałam właśnie, że należą Ci się gratulacje :tak::-)
I nieźle się uśmiałam z Twoich przygód samochodowych :-D

Tycia :szok: nic, tylko na informatyka małego Wam przyjdzie kształcić ;-) Ale skubaniec się uparł na tego laptopa. Wiesz co, Ty lepiej chowaj tego laptopa głęboko do szafy, jak Kondzio będzie zostawał sam ze starszym rodzeństwem :eek:

reklama
Witam:-)

Tycia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BARTKA!!!! Ty nie masz sie co martwic kochana, ze sie starzejesz, tylko powinnaś byc dumna:tak::-)

Karola ale u was ceny:szok::szok: u nas kg kurek średnio po 24zł, a jagody tak po 12zł:baffled:

Gosia i jak wyniki??

miłego dzionka wszystkim zyczę:-)

Witam ;-)

ale u nas masakra wczoraj była jak wracałam od ginekologa :szok: burza ulewa i ulice zalane to co ludzie robili na ulicach to gorzej niż stado goryli :wściekła/y: skręciliśmy w jedną ulice i zalana była było ponad progi auta wiec ludzie cofali na ulicy jednokierunkowej pod prąd :wściekła/y:jakaś baba stanęła pod prąd przed nami my ani do tyłu ani do przody nie mogliśmy jechać a ona jak taka ....:wściekła/y: stała i się pchała na nas :wściekła/y: mój już na nią z pyskiem ja cała zestresowana żeby nas nikt nie zmasakrował :zawstydzona/y: jak się udało cofnąć to na trawę pod wielki próg i na drugą stronę ulicy z powrotem jechaliśmy ale progi takie wysokie że dwoma kołami wjechaliśmy i się auto ślizgało już myślałam że tak zostaniemy :szok: ale jakoś mój wjechał tylko coś puknęło pod autem ale nic się nie stało :sorry: i jakoś prawie po 2 godzinach dotarliśmy do domu :sorry:

a do pracy na razie więcej nie idę miałam dziś iść na 3 godziny ale mi się nie opłaca :no:bo więcej na dojazd stracę niż zarobię;-) muszę jechać po kasę i zawieść do pracy im zwolnienie dzisiaj :tak:ale mi sie nie chce :baffled:

Rosmerta wynikami mam sie nie przejmować są bardzo dobre jak na ciąże :tak:;-)ale się cieszę bo już sobie wymyślałam :zawstydzona/y:

maluszek miał prawie 11cm (10,8cm):-):tak:i wszystko ok :tak:

Tycia wszystkiego najlepszego dla Bartka !!!

Dzieńdoberek :sorry:
Gosiu bardzo się cieszę że wyniki dobre i fasolka ładnie i zdrowo rośnie :-D:-D:-D
Tycia wszystkiego najlepszego dla Bartusia! A przed Konradkiem faktycznie lepiej laptopa chować :no:

A ja dalej z bólem i na Ketonalu, ciekawe kiedy się to skończy. Czuję się już nieźle zmasakrowana przez tego zęba, boli mnie cała szczęka i głowa, czy wezmę tabletkę czy nie. Jak nie wezmę to ból staje się nie do zniesienia, więc chodzę ciągle jak naćpana :baffled: A do tego spuchło mi podniebienie przy zebach u góry i ciężko mi się je cokolwiek. Echhh.... niech ten koszmar się już skończy bo jestem tym już naprawdę wymęczona :baffled:

witam
Joasiek bidulo ty to sie wymęczysz :-(żeby ten cholerny ząb szybko przestal boleć
Gosiu fajnie że wyniki ok a maluszek juz spory jeszcze pół roku i będziesz tuliła w ramiona okruszka:tak:ciekawe czy chłopczyk czy dziewczynka chcecie znać płeć?

nie wiem na ile to prawda ale w gdańsku kilko kurek jest po 25zł a u mnie po 8zła jakogu po 4,5zł za kilo.
dokładnie w środe zwróciłam uwagę i kurki były po 30 zł/kg :szok:
Tycia złóż życzenia uodzinowe Bartkowi od nas:tak:

Witajcie :-)
Tycia najlepsze życzenia dla Bartusia:tak:
A moim zdaniem dziewczyny(Kasiad i Tycia) to powinnyscie sie cieszyć, ze takie młode laski jesteście a macie juz takie duze dzieci.:tak::tak:

Gosia , ciesze sie ze maluszek zdrowo rosnie i ze masz dobre wyniki:tak:

A u mnie dupa:-(Moje dziecko dzisiaj wraca znad morza. Jest chora , płacze ze chce do mamusi:-(A dzisiaj rozmawiałam z nia przez telefon i powiedziała :"kocham cie mamusiu zaraz po sniadanku wracam do ciebie"Az mnie scisnęło w gardle jak mi to mówiła. Dzisiaj rodzice skrócili pobyt o 11 dni i wracaja do domu ze wzgledu na Marte.Cały czas za mna płacze , wychodzi i jej kolejny ząb:-(.Oczywiscie nie zdazyłam napisac pracy a przy Marcie to juz nie mam pojęcia jak to zrobie...:no::baffled:

Madzia z jednej strony bym chciała znać z drugiem mi to obojętne :tak: chociaż jak bym znała bym wiedziała na co się szykować;-)

ale czekamy aż maluszek podrośnie by coś zobaczyć bo ja troszkę :zawstydzona/y:(czytać dużo) mam tłuszczyku i nie bardzo było widać coś przez usg przez brzuszek :zawstydzona/y:

Madzix ojej biedna Martusia na dodatek tęsknoty ząbek dokucza:-(

Ostatnia edycja:
Witam się :-)

Gosia, to nie sprawa tłuszczyku, że lekarz nie potrafił określić płci dziecka, bo sama mam więcej ;-) a było wszystko dobrze widać. To zależy od ułożenia dziecka przede wszystkim, sprzętu USG i od umiejętności lekarza.

Joasiek, leć do lekarza, bo boleć po rwaniu ma prawo, ale nie aż tak, żeby tabletki nie pomagały. Oby zakażenie nie dostało się do okostnej. Dostałaś anybiotyk :confused: Ja właśnie przez tydzień łykałam po rwaniu, kiedy zakażenie mi się dostało do korzenia. Coś chyba Ci stomatolog spitolił :eek: Ja bym zrobiła prześwietlenie i koniecznie pokazała to zdjęcie i miejsce po rwaniu stomatologowi.

Madzix :baffled: kurcze, niedobrze. Będzie Ci ciężko z tą pracą, zwłaszcza, jak Marta jest chora. Ja coś czuję, że jakby Oliwka pojechała z dziadkami, choć normalnie ich uwielbia, byłoby podobnie.

reklama
Gosia super, że wszystko ok i maluszek rośnie zdrowo:tak::-)

Madzix biedna Martusia, pewnie prze ten wyhodzacy ząbek tęsknota jeszcze sie spotęgowała:-( nie ma jak u mamy.... pewnie będzie ci cięzko z pisaniem teraz, ale moze rodzice zostana u was na kilka dni i jakos cie odciążą z opieką nad małą??

własnie wyskoczyłam na szybkie zakupiki i kurki dostałam po 20zł i jagody 7zł za litr:tak::-) tylko nie w sklepie a od takiej pani ze straganikiem co stała i tylko własnie z kurkami i jagodami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry