reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Gratki Irtasia! U nas by to nie przeszlo z tym gasnieciem auta :-)

Miska no piekny Hotel, super sobie wypoczniecie...

Karola
mnie to by sie nie chcialo juz od 3 dni zaprawiam ogorki i ani jedne go sloiczka jeszcze nie mam :confused2:

Wolfia radzisz sobie wspaniale, z dziecmi i w ogole.

reklama
Witam

IRTASIA GRATULACJE!!!:-) no dałaś radę dziewczyno:-D:-D:-D ale grunt że prawko masz i teraz luuuzik;-):-D a u was wydaja prawko w dniu zdanego egzaminu:confused: bo w PL to trzeba czekać pewnie z 2 tygodnie na wydanie prawka i wtedy mimo zdanego egzaminu nie mozna prowadzic samochodu bo nie masz w ręce dokumentu. A jak jest u was tam??
U nas prawko wyrabiane jest w dniu zlozenia papierow do miasta moje akurat zrobili 17 marca i egzaminator ma go przy sobie a jak sie zdaje to tylko na odwrocie na takiej nalepce wpisuje date kiedy zdalam:tak:

Gratki Irtasia! U nas by to nie przeszlo z tym gasnieciem auta :-)
U nas normalnie tez nie:rofl2::-D

Ostatnia edycja:
Irtasia -ogromne gratulacje:tak:

Miśka, dobrze ze z Wikusią juz lepiej, udanego wypoczynku:tak:

Wolfia , podziwiam Cie za Twoją dojrzałość , za to jak sobie radzisz z dwójką dzieci , domem. Ja zostałam mamą mając 27 lat , niby w bardzo przeciętnym wieku ale dla mnie to zdecywanie za wczesnie. A poczucie. ze to wszystko mnie przerasta tez mi sie zdarza i wiek nie ma tu nic do rzeczy:no:

hejo,
zaraz zacznę czytać posty z ostatnich 3 dni, a na razie się witam :tak:

Przeżyłam koszmarne 2 doby :crazy: - dostałam zapalenia w zębie leczonym kanałowo 15 lat temu. Już w poniedziałek ten ząb (trzonowy) mnie zaczął pobolewać i łamało mnie w kościach, myslałam że jakaś grypa mnie bierze.
W nocy już zwijałam się z bólu, we wtorek rano szybko do dentysty - nie dało się go znieczulić pomimo 3 prób, więc rozwiercili mi go na żywca, 4 kanały do udrożnienia, pierwszy raz w życiu chyba ryczałam na fotelu jak bóbr :zawstydzona/y:
Dostałam antybiotyk i nic znieczulającego, w efekcie sama się faszerowałam tym co miałam pod ręką, w sumie zjadłam przez 1,5 doby ponad 30 tabletek p-bólowych, do teraz mi się nimi odbija :baffled: aż wczoraj rano lekarka pierwszego kontaktu przepisała mi Ketonal 150 i Tramal.
Nie wytrzymałam z tym otwartym zębem i wczoraj wieczorem poszłam wyrwać, ale powiem Wam, że nawet podczas porodu tak się nie namęczyłam :no: jak przez te bite 2 doby bólu non stop, myślałam że przez okno wyskoczę :baffled:
Dobrze że mama wzięła Milenkę na noc, bo mi się z bólu normalnie film urwał i nie wiem co robiłam, leżałam i kwiczałam, nie spałam 2 noce, dopiero teraz dochodzę do siebie :baffled:
Już jest ok, od dzisiaj jestemw pracy ale zamulona strasznie bo ciągle na lekach.

Dopiero zdążyłam przeczytać zaległości z tego 1 wątku :sorry:
WolfiA bardzo fajny dom, oby Wam się w nim dobrze i długo mieszkało :tak:
irtasia debeściara jesteś hehehe... GRATULACJE! :tak:
Pozdrawiam te co na wakacjach i te co w pracy w tym upale (u mnie nie ma klimy buuuu... :no::-()

Witam:-)

Wiecie czego najbardziej nie znoszę w przeprowadzaniu się - tej masy ubrań, zwłaszcza dzieciaków:-p Po Oliverze za małe, poukładane w pudełku czekają na wysłanie do PL, cześć już wysłałam miesiąc temu, te bardziej zużyte do worka ze zbiorem ubrań dla potrzebujących, a te co się nie nadają do śmieci:sorry: I wiecie co... przez 3 dni uporałam się ze wszystkimi:szok: Po Victorze zostawiłam też te najlepsze, bo wcześniej mi było szkoda wyrzucać i wszystko zostawiałam:nerd: Przeprowadzki są dobre jeżeli chce się zrobić porządki;-) Teraz mam taaki luz w szafie:-D

Joasiek ja też wolę rodzić niż chodzić z takim bólem zęba:eek: Mam chyba jakiś uraz do zębów i stomatologów:sorry: Nie znoszę tego, na samą myśl mnie już wszystko boli:baffled: Dobrze, że masz to już za sobą:tak: Swoją drogą to ja powinnam się wybrać do dentysty, bo coś tam się napewno uzbierało po ostatniej ciąży, a ja jak nie w ciąży to karmię piersią i tak 3 lata już:szok::-D

Irtasiu świetne rozwiązanie z tym prawkiem u Was:tak: Jak widzę jak jest w innych państwach europejskich, to myślę sobie, że mogli by w Polsce niektóre udogodnienia wprowadzić:sorry:

Miłego dnia:-) Idę się dalej pakować;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry