Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nawet pierwsza kąpiel w basenie zaliczona, krótka, ale nie dało sie jej odwieźć od tego

a rece i nogi tak mi sie trzesly ze normalnie nieumialam jechac
dalej poszlo OK ale na koniec musialam ustapic pierwszenstwo no i tez tak zrobilam ale chcialam ruszyc i auto mi zdechlo i wykulalam sie na srodek skrzyzowania i nieumialam z nerwow auta odpalic
ale na koniec mi powiedzial ze czesto jechalam bez kierunkowskazow i auto mi gaslo ale da mi te prawko za to ze patrzylam na znaki i w lusterka oraz na rowerzystow.:-). Dzis przejechalam swoim autem 100 km i na drodze szybkiego ruchu zgubilam tylni zderzak
i maz musial po niego jechac
a wszystko przez jego glupote bo w sobote mi montowal takie czujniki na parkowanie i zle przymocowal zderzak .
Boże Karola, siłaczka z Ciebie czy co, nie znałam Cię z tej strony;-)cześć kochane czytam was ale jakoś nie mam sił nic pisać.może to ta pogoda albo dary lasu wczoraj kupiłam 12kg kurek i 10kg jagód i dziś to robiłam jeszcze jagody mi został może kilo do wyczyszczenia.
jakoś nic mi się nie chce.
Ale powiem Ci, ze jak na 22 -latkę bardzo mądra i ułożona z Ciebie dziewczyna
;-)
i wtedy dopiero dzwonilam po meza ze ma szukac na drodze szybkiego ruchu bo tam cos mi stukalo przez chwile
:-)
Komedie pewnie można było z tego Twojego egzaminu nakręcić
Najważniejsze, że masz to za sobą
Gratuluję:-)
Chętnie bym Ci pomogła w zamian za odrobinę tych zdobyczy;-)
Ach wypoczywajcie sobie:-) Może i nam się kiedyś uda tam pojechać
Wolfia wiek tu nie ma nic do rzeczy uwazam, mozna miec po22 lata jak wy i poukładane zycie albo 34 jak mój starszy brat i ciagle zyc po studencku (mieszka w Szkocji by the way;-)) uwazam, ze wy jestescie bardziej dojrzali niz on i małzonka jegowyobrazam sobie, jak trudne to sa decyzje dla was, ale i tak swietnie dajecie sobie radę
szczerze podziwiam
:-) i słuszna decyzje podjeliście, żeby byc tam razem, bo nie te pieniadze sa najwazniejsze, ale to że jestescie razem, tworzycie wspaniała rodzine i dzieci moga miec kontakt z obojgiem rodziców
a dom... macie dopiero 22 lata, wszytsko jeszcze przed wami
:-) ale te wsytskie obostrzenia kredytowe itp jest wkurzjące jednak, ale wszedzie tak jest, w Pl wcale nie byłoby wam łatwiej dostac kredyt pewnie
Wolfia, 22 lata, kiedy to było, chciałabym, mieć tyleAle powiem Ci, ze jak na 22 -latkę bardzo mądra i ułożona z Ciebie dziewczyna
;-)
Czasem mam wrażenie, że jednak mnie to wszystko przerasta i wcale nie wierzę w to co robię
A nie jest chyba aż tak źle jak widać;-)

ale grunt że prawko masz i teraz luuuzik;-)
a u was wydaja prawko w dniu zdanego egzaminu
bo w PL to trzeba czekać pewnie z 2 tygodnie na wydanie prawka i wtedy mimo zdanego egzaminu nie mozna prowadzic samochodu bo nie masz w ręce dokumentu. A jak jest u was tam??
no to faktycznie miałas kupe roboty, taka ilośc do przerobienia
ale podziwiam, podziwiam
:-) i te baseny, zjeżdżalnie, raj dla twojej Madzi
i super, ze Wiki już prawie zdrowa
udanych wakacji, wypoczywajcie sobie:-)
dobrze, ze w pracy klima:-)