reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

cześć kochane czytam was ale jakoś nie mam sił nic pisać.może to ta pogoda albo dary lasu wczoraj kupiłam 12kg kurek i 10kg jagód i dziś to robiłam jeszcze jagody mi został może kilo do wyczyszczenia.
jakoś nic mi się nie chce.

reklama
Witam:-)
Prawko w rece juz mam numery takie wywinelam ze moj instruktor potem pekal ze smiechu i zdziwiony ze je dostalam:rofl2:
Na parkingu zdechlo mi auto 5 razy jak gosciu ryknol "Ej Frau Anger stan" to mi rece opadly i chyba zle wygladalam bo moj instruktor otworzyl okna a egzaminator kazal gleboko oddychac to chyba blada musialam byc:-D a rece i nogi tak mi sie trzesly ze normalnie nieumialam jechac:rofl2: dalej poszlo OK ale na koniec musialam ustapic pierwszenstwo no i tez tak zrobilam ale chcialam ruszyc i auto mi zdechlo i wykulalam sie na srodek skrzyzowania i nieumialam z nerwow auta odpalic:sorry: ale na koniec mi powiedzial ze czesto jechalam bez kierunkowskazow i auto mi gaslo ale da mi te prawko za to ze patrzylam na znaki i w lusterka oraz na rowerzystow.:-). Dzis przejechalam swoim autem 100 km i na drodze szybkiego ruchu zgubilam tylni zderzak:-D i maz musial po niego jechac:rofl2: a wszystko przez jego glupote bo w sobote mi montowal takie czujniki na parkowanie i zle przymocowal zderzak .

No a dzieci jednak nie puszczam do polski bo mam stracha :sorry:

DZIEKI ZA KCIUKASY:-)

Irtasia, super:tak:Co prawda cała rodzina moja:laugh2: pęka ze śmiechu z tego jak sobie radziłaś, ale w końcu najważniejsze, że zdałaś:tak::-)zazdroszczę, chyba nie będę się szczypać i po powrrocie odnowię moje :tak:tet a te z autem;-)Pomyśle o tym kiedyś, no może szybciej:-D

cześć kochane czytam was ale jakoś nie mam sił nic pisać.może to ta pogoda albo dary lasu wczoraj kupiłam 12kg kurek i 10kg jagód i dziś to robiłam jeszcze jagody mi został może kilo do wyczyszczenia.
jakoś nic mi się nie chce.
Boże Karola, siłaczka z Ciebie czy co, nie znałam Cię z tej strony;-)
Wolfia, 22 lata, kiedy to było, chciałabym, mieć tyle:tak:Ale powiem Ci, ze jak na 22 -latkę bardzo mądra i ułożona z Ciebie dziewczyna:tak:;-)

Zapomnialam napisac ze przyrabalam w male drzewko jak parkowalam przed sklepem bo bylam pewna ze mi zapipczy a tu tylko delikatne DUP wyszlam zobaczyc czy auto cale a tu patrze a zdezaka nie ma :-D i wtedy dopiero dzwonilam po meza ze ma szukac na drodze szybkiego ruchu bo tam cos mi stukalo przez chwile:rofl2::-):zawstydzona/y::-)

Irtasiu zuch Frau Anger z Ciebie;-):tak: Komedie pewnie można było z tego Twojego egzaminu nakręcić:-D Najważniejsze, że masz to za sobą:tak: Gratuluję:-)

Karola ale mi smaka narobiłaś:sorry: Chętnie bym Ci pomogła w zamian za odrobinę tych zdobyczy;-)

Miśka hotel zapowiada się rewelacyjnie:tak: Ach wypoczywajcie sobie:-) Może i nam się kiedyś uda tam pojechać:sorry:

Wolfia wiek tu nie ma nic do rzeczy uwazam, mozna miec po22 lata jak wy i poukładane zycie albo 34 jak mój starszy brat i ciagle zyc po studencku (mieszka w Szkocji by the way;-)) uwazam, ze wy jestescie bardziej dojrzali niz on i małzonka jego:tak: wyobrazam sobie, jak trudne to sa decyzje dla was, ale i tak swietnie dajecie sobie radę:tak: szczerze podziwiam:tak::-) i słuszna decyzje podjeliście, żeby byc tam razem, bo nie te pieniadze sa najwazniejsze, ale to że jestescie razem, tworzycie wspaniała rodzine i dzieci moga miec kontakt z obojgiem rodziców:tak: a dom... macie dopiero 22 lata, wszytsko jeszcze przed wami:tak::-) ale te wsytskie obostrzenia kredytowe itp jest wkurzjące jednak, ale wszedzie tak jest, w Pl wcale nie byłoby wam łatwiej dostac kredyt pewnie

Wolfia, 22 lata, kiedy to było, chciałabym, mieć tyle:tak:Ale powiem Ci, ze jak na 22 -latkę bardzo mądra i ułożona z Ciebie dziewczyna:tak:;-)

Dzięki Dziewczyny:zawstydzona/y: Czasem mam wrażenie, że jednak mnie to wszystko przerasta i wcale nie wierzę w to co robię:sorry: A nie jest chyba aż tak źle jak widać;-)

Dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
Witam

IRTASIA GRATULACJE!!!:-) no dałaś radę dziewczyno:-D:-D:-D ale grunt że prawko masz i teraz luuuzik;-):-D a u was wydaja prawko w dniu zdanego egzaminu:confused: bo w PL to trzeba czekać pewnie z 2 tygodnie na wydanie prawka i wtedy mimo zdanego egzaminu nie mozna prowadzic samochodu bo nie masz w ręce dokumentu. A jak jest u was tam??

Karola:szok::szok: no to faktycznie miałas kupe roboty, taka ilośc do przerobienia:szok: ale podziwiam, podziwiam:tak::-)

Wolfia no nie jest tak źle;-) uwierz w siebie, naprawdę swietnie dajesz sobie radę:tak::tak::-)

Miśka hotel wyglada wspaniale:tak::-) i te baseny, zjeżdżalnie, raj dla twojej Madzi:tak::tak: i super, ze Wiki już prawie zdrowa:tak: udanych wakacji, wypoczywajcie sobie:-)

u nas dzis ma byc upalnie, ponad 32 stopnie nawet:szok: dobrze, ze w pracy klima:-)

miłego dnia wszystkim,

reklama
hejka
irtasia gratulacje :tak: wesoly dzionewk miałaś ale grunt ze prawko w kieszeni:tak:
Miśka hotel piękny mi sie marzy wycieczka do Turcji może kiedyś ech...
Karola szalejesz w tej kuchni jeszcze w takie upalne dni podziwiam mi nic się nie chce:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry