karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Jak Milenka mi zasnie szybciej to tez jej nie budze. Tylko przygotowana jestem na pobudke o 5 rano.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wolfiasliczny ten dom co wynajmujecie
zadbany iduuuzy, no i z ogródeczkiem fajnym
:-) i kuchnia superowa, uwielbiam ciemne meble
:-) życze, by swietnie wam się tam mieszkało
:-)
a i mebelki fajowne![]()
Wolfia strasznie mi sie ten dom podoba.Ja juz mam w naszym mieszkaniu klaustrofobie na tych paru metrach,więc ten Twój salon,kuchnia,wow!![]()
Wolfia sliczny ten domek ,prawdziwe cudo:-)
Dzięki DziewczynyWolfia, domek wspanialy![]()
Szkoda tylko, że to nie mój własny
No ale nie można mieć wszystkiego od razu
Cieszę się, że Wam się podoba;-) Myślę, że to będzie dom na dłużej niż rok, zresztą z taką myślą go szukaliśmy. I tak nas wychodzi czynsz 100e mniej miesięcznie niż dotychczas, no ale o 30km dalej od Dublina. Dopóki mój mąż nie zmieni pracy (po powrocie z PL) to czeka go 150km dziennie. Mimo wszystko i tak nas taniej to wyniesie niż wynajęcie domu w Dublinie - mimo, że ceny spadają, to jak dla nas i tak są kosmiczne
Ostatnio obliczyliśmy, że przez niespełna 3 lata pobytu tutaj wydaliśmy na wynajem 23000e
A to było i tak baardzo oszczędnie
Ach Turcja...

Och trzymajcie kobitki kciukasy jutro od 10 bo jade na egzamin, dzis tylko bym przejechala rowerzyste i przejechalabym na czerwonym swietle, super sie zapowiada
![]()
ups hihi będzie dobrze;-)
na pewno super się będzie wam mieszkać domek rewelacjaTu się wprowadzam w piątek:
Detached - For Rent/Lease - Portlaoise, Laois - Ireland, Semi-Detached House - For Rent/Lease - Craigavon, Armagh - RE/MAX Ireland
Parę rzeczy musimy dokupić;-) Jak się urządzę to zrobię fotkę;-)
Do salonu chcemy sobie kupić coś takiego jeszcze:
Buy Minsk Dark Oak Display Unit. at Argos.ie - Your Online Shop for .
Buy Minsk Dark Oak Coffee Table. at Argos.ie - Your Online Shop for .
A z czasem resztę, jeżeli będzie taka potrzeba, bo jednak mamy już jakieś swoje rzeczy
Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze mieszkało:-)
Miłego dnia Dziewczyny:-)

że się nie boisz Irtasia je tak ze znajomymi wysyłaćAle mam dzis lenia a musze moja Jacki spakowac bo wysylam ja do polski ze znajomymi
to udanych wakacji życzęHej kobiety!
Ale zamieszanie mam w domuno, ale walizki spakowane, więc nie jest źle. Wieczorem dopcham jeszcze kosmetyki i gotowe
Polecę jeszcze do fryzjera;-);-)
Wylatujemy jutro o 10.15, 2 h przed musimy być na lotnisku, czyli jak wstaniemy o 6, będzie okNa miejscu będziemy o 14.15 ich czasu, w hotelu pewnie koło 16.
Irtasia będę trzymała kciuki![]()

i oby spała do ranaDziękuję Dziewczyny za odzew. Miała chwile przebudzenia, kwękała, kazała się przytulać, na moich kolanach natychmist usypiała. Dałam jej butlę z mlekiem, bo na śpiącego tylko tak mogłam ją podkarmić, a ze jadła o 16 to chyba nie był głupi pomysł.
Na razie śpi. Zobaczymy, o której zrobi pobudkę.
Dobranoc Dziewczyny.
i wiecej się nie budziła
,
marzy mi sie Turcja, ale narazie to niemozliwe z Hubkiem, musze poczekać,aż wydobrzeje i będzie jadł wszystko... na wakacjach i tak musze mu gotowac a w Turcji to raczej nierealne:-( no ale co tam, dobrze, ze moge do Grecji "chociaz" pojechac:-) a turcja w przyszłości, jak juz wszystko bedzie ok

:-) zobaczysz jak ci dziwnie bedzie, ze tylko jedno dziecko w domu masz na tak długo
rozumiem, ze Jacki i Chris jada do dziadków w PL, a znajomi ich tam podrzucaja

pospała dłuzej czy zrobiła pobudke o świcie
jak sobie człowiek pomysli ile wlasnego domu by za to miał, to.....
:-( no ale nie zawsze sie da mieć cos własnego na starcie niestety. Bedzie ci raźniej teraz jak bedzie blizej KAroliny
:-) fajnie, zycze by sie dobrze mieszkało w nowym miejscu
Dasz rade!!!
a bylismy akurat na Jelonkach.....sa tez Płotki, piachy i jakies tam jeszcze nie pamietam....
i niedługo do pracy.... ale mi się nie chce 
a potem do ginekologa i ciekawe co powie na moje wyniki bo coś po przekraczane mam i się martwię :-(