reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
U nas dokładnie tak samo.:tak:
Jak Gosia szybciej padnie, to nastawiam się na szybszą pobudkę, ale zazwyczaj udaje jej się pospać do 6 a później i tak wstaję do pracy.:-)

Wolfia:szok: sliczny ten dom co wynajmujecie:tak::tak:zadbany iduuuzy, no i z ogródeczkiem fajnym:tak::tak::-) i kuchnia superowa, uwielbiam ciemne meble:tak::-) życze, by swietnie wam się tam mieszkało:tak::tak::-)
a i mebelki fajowne:tak:

Wolfia strasznie mi sie ten dom podoba.Ja juz mam w naszym mieszkaniu klaustrofobie na tych paru metrach,więc ten Twój salon,kuchnia,wow!:tak:

Wolfia sliczny ten domek ,prawdziwe cudo:tak::-)

Wolfia, domek wspanialy :tak::tak::tak:
Dzięki Dziewczyny:tak: Szkoda tylko, że to nie mój własny:sorry: No ale nie można mieć wszystkiego od razu:-p Cieszę się, że Wam się podoba;-) Myślę, że to będzie dom na dłużej niż rok, zresztą z taką myślą go szukaliśmy. I tak nas wychodzi czynsz 100e mniej miesięcznie niż dotychczas, no ale o 30km dalej od Dublina. Dopóki mój mąż nie zmieni pracy (po powrocie z PL) to czeka go 150km dziennie. Mimo wszystko i tak nas taniej to wyniesie niż wynajęcie domu w Dublinie - mimo, że ceny spadają, to jak dla nas i tak są kosmiczne:sorry: Ostatnio obliczyliśmy, że przez niespełna 3 lata pobytu tutaj wydaliśmy na wynajem 23000e:szok: A to było i tak baardzo oszczędnie:baffled:

Miśka udanego wyjazdu:-) Spokojnego lotu i miło spędzonego czasu na miejscu:tak: Ach Turcja...:sorry:

Irtasiu to odetchniesz teraz sama z Jenni;-) Należy Ci się i to jak najbardziej:tak::tak:

Karolina powiadasz, że jakaś imprezka się szykuje w naszym miasteczku - suuper:-) Jak ja się cieszę, że się tam przeprowadzam. Jestem taka podekscytowana;-):-D

Dobranoc:happy:

Dziękuję Dziewczyny za odzew. Miała chwile przebudzenia, kwękała, kazała się przytulać, na moich kolanach natychmist usypiała. Dałam jej butlę z mlekiem, bo na śpiącego tylko tak mogłam ją podkarmić, a ze jadła o 16 to chyba nie był głupi pomysł.
Na razie śpi. Zobaczymy, o której zrobi pobudkę.
Dobranoc Dziewczyny.

Och trzymajcie kobitki kciukasy jutro od 10 bo jade na egzamin:sorry: , dzis tylko bym przejechala rowerzyste i przejechalabym na czerwonym swietle, super sie zapowiada :sorry::zawstydzona/y:
:sorry:ups hihi będzie dobrze;-):tak:

Tu się wprowadzam w piątek:
Detached - For Rent/Lease - Portlaoise, Laois - Ireland, Semi-Detached House - For Rent/Lease - Craigavon, Armagh - RE/MAX Ireland
Parę rzeczy musimy dokupić;-) Jak się urządzę to zrobię fotkę;-)
Do salonu chcemy sobie kupić coś takiego jeszcze:
Buy Minsk Dark Oak Display Unit. at Argos.ie - Your Online Shop for .
Buy Minsk Dark Oak Coffee Table. at Argos.ie - Your Online Shop for .
A z czasem resztę, jeżeli będzie taka potrzeba, bo jednak mamy już jakieś swoje rzeczy:tak:
Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze mieszkało:-)

Miłego dnia Dziewczyny:-)
na pewno super się będzie wam mieszkać domek rewelacja :tak:

Ale mam dzis lenia a musze moja Jacki spakowac bo wysylam ja do polski ze znajomymi
że się nie boisz Irtasia je tak ze znajomymi wysyłać :sorry:

Hej kobiety!
Ale zamieszanie mam w domu:eek:no, ale walizki spakowane, więc nie jest źle. Wieczorem dopcham jeszcze kosmetyki i gotowe:tak:
Polecę jeszcze do fryzjera;-);-)
Wylatujemy jutro o 10.15, 2 h przed musimy być na lotnisku, czyli jak wstaniemy o 6, będzie ok:tak:Na miejscu będziemy o 14.15 ich czasu, w hotelu pewnie koło 16.

Irtasia będę trzymała kciuki:tak:
to udanych wakacji życzę :tak:

Dziękuję Dziewczyny za odzew. Miała chwile przebudzenia, kwękała, kazała się przytulać, na moich kolanach natychmist usypiała. Dałam jej butlę z mlekiem, bo na śpiącego tylko tak mogłam ją podkarmić, a ze jadła o 16 to chyba nie był głupi pomysł.
Na razie śpi. Zobaczymy, o której zrobi pobudkę.
Dobranoc Dziewczyny.
i oby spała do rana :tak:i wiecej się nie budziła:tak:

Witam :-)deszczowo:baffled:,

Miska udanych wakacji!!! ech, zazdroszczę:zawstydzona/y: marzy mi sie Turcja, ale narazie to niemozliwe z Hubkiem, musze poczekać,aż wydobrzeje i będzie jadł wszystko... na wakacjach i tak musze mu gotowac a w Turcji to raczej nierealne:-( no ale co tam, dobrze, ze moge do Grecji "chociaz" pojechac:-) a turcja w przyszłości, jak juz wszystko bedzie ok:tak:

Irtasia to masz super, troche sobie odspaniesz, nalezy ci sie w końcu:tak::tak::-) zobaczysz jak ci dziwnie bedzie, ze tylko jedno dziecko w domu masz na tak długo:-D rozumiem, ze Jacki i Chris jada do dziadków w PL, a znajomi ich tam podrzucaja:confused:
no i POWODZENIA DZIŚ NA EGZAMINIE!!!! dasz radę!!!:tak:

Patri i jak Julka:confused: pospała dłuzej czy zrobiła pobudke o świcie:confused:

Wolfia o kurcze, tyle juz wydaliscie:szok: jak sobie człowiek pomysli ile wlasnego domu by za to miał, to.....:baffled::-( no ale nie zawsze sie da mieć cos własnego na starcie niestety. Bedzie ci raźniej teraz jak bedzie blizej KAroliny:tak::-) fajnie, zycze by sie dobrze mieszkało w nowym miejscu:tak:

Dzien dobry:-)

Irtasiu przede wszystkim POWODZENIA DZISIAJ NA EGZAMINIE:tak:Dasz rade!!!

Wolfia sliczny ten dom....strasznie podoba mi sie ta luka w sypialni-okno......kuchnia wilelka super mebelki na pewno bedzie sie Wam milutko mieszkac

Miśka szczesliwego lotu i udanych wakacji

Rosmerta jeziorko lezy kolo Piły...tzn. mamy ich nawet kilka:-D a bylismy akurat na Jelonkach.....sa tez Płotki, piachy i jakies tam jeszcze nie pamietam....

Milego dnia Babeczki.....

Witam

mnie znowu głowa pobolewa plecy mnie bolą nogi mnie bolą wszystko mnie boli :wściekła/y:
:baffled: i niedługo do pracy.... ale mi się nie chce :sorry:

a jutro na rano nie wiem jak ja wstanę :szok: a potem do ginekologa i ciekawe co powie na moje wyniki bo coś po przekraczane mam i się martwię :-(

reklama
Witam

Wolfia przepiekny domek!Taki nowiutki, ladnie urzadzony -sliczny!

Miska udanych wakacji

Gosia odpocznij, chyba nie powinnas sie przepeczac ani pracowac :sorry:

Irtasia trzymam kciuki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry