reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej dziewczyny:tak:
Dzięki za życzenia zdrowia, najgorsze już za mną. W nocy teściowa zabrała mnie na ostry dyżur do szpitala, bo już nie miałam czym pawiować, odwodniłam się totalnie i zasłabłam:baffled: Trafiłyśmy na znajomego ordynatora, dostałam 3 kroplówki i właśnie wróciłam do domu. Czuję się zdecydowanie lepiej, ale takiej grypy nie życzę najgorszemu wrogowi:no:

Gosia a Ty musisz stać w kolejce w ciąży? Chyba mają obowiązek obsłużyć Cię poza kolejnością, więc jak się źle poczujesz korzystaj ze swojego prawa:tak:
Miśka zdrówka dla Wikusi:-)
Irtasia powodzenia na egzaminie:tak:
Rosmerta - całkiem spory łup przyniósł mąż z tego wędkowania:-D
Nuśka - fajnie, że macie tak blisko jeziorko. Tez bym sobie pojechała z Gosią, może w weekend namówię teściową:-p
Joasiek - zakupy się udały?
Oliwieczka - super, że Zosieńka już zdrowa:tak:
Madzix niezły przekręt z tą ceną.:wściekła/y::no: Ja też bym się wkurzyła, ale z drugiej strony rozumiem mamę, że nie chciała się w środku sezonu włuczyć z Martusią w poszukiwaniu pokoju. Coż babka straciła właśnie przyszłorocznym klientów:sorry:
Wolfia - miłego sprzątania i pakowania:tak:
Wiśnia - miłej pracy przy altance:-)

reklama
Matylda nie stoję jadę przed 10:00 i ludzi nie ma a wszystkie babcie i dziakowie zasuwają na 7:00 i godzinę czekają w kolejce jakby to im się najbardziej spieszyło do pracy itd zamiast iść na 10:00 :baffled: ale przynajmniej jak ja sobie zajadę na 9:45 (do 10:00pobierają krew) to jest zero ludzi :-)

Ja po pracy wykończona :baffled: niby nic nie robiłam ale na koniec ta dziewczyna co miała ze mną być się zmyła i ja wszystko musiałam sprzątać jutro to ja sobie wcześniej pojadę :wściekła/y:i nic nie posprzątam :no:

Witam:-)

Nuśka gdzie nad jeziorko jeżdzicie??

Wolfia czy ty nam pokazywałaś dom, do ktorego się przeprowadzacie?? bo nie wiem czy cos przeoczyłam, czy sie nie pochwaliłaś:-p

miłego dnia wszystkim zycze:tak:

Witam:-)
Ufffff wymiekam 5 dzieci w domu idzie oszalec :baffled: Och trzymajcie kobitki kciukasy jutro od 10 bo jade na egzamin:sorry: , dzis tylko bym przejechala rowerzyste i przejechalabym na czerwonym swietle, super sie zapowiada :sorry::zawstydzona/y:

Hej:-) Pogoda taka jak zwykle:-p Już prawie wszystko posprzątane i część popakowana... cdn...:-p

Coś mało Was tu ostatnio, albo mi się wydaje;-):sorry:

Wolfia czy ty nam pokazywałaś dom, do ktorego się przeprowadzacie?? bo nie wiem czy cos przeoczyłam, czy sie nie pochwaliłaś:-p
Rosmerta:-D Nie pochwaliłam się:-p Kiedyś zamieszczałam link do domu, który oglądaliśmy, ale nie zdecydowaliśmy się na niego, bo był dla nas zbyt duży i brudny:sorry:
Tu się wprowadzam w piątek:
Detached - For Rent/Lease - Portlaoise, Laois - Ireland, Semi-Detached House - For Rent/Lease - Craigavon, Armagh - RE/MAX Ireland
Parę rzeczy musimy dokupić;-) Jak się urządzę to zrobię fotkę;-)
Do salonu chcemy sobie kupić coś takiego jeszcze:
Buy Minsk Dark Oak Display Unit. at Argos.ie - Your Online Shop for .
Buy Minsk Dark Oak Coffee Table. at Argos.ie - Your Online Shop for .
A z czasem resztę, jeżeli będzie taka potrzeba, bo jednak mamy już jakieś swoje rzeczy:tak:
Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze mieszkało:-)

Miłego dnia Dziewczyny:-)

reklama
Och trzymajcie kobitki kciukasy jutro od 10 bo jade na egzamin:sorry: , dzis tylko bym przejechala rowerzyste i przejechalabym na czerwonym swietle, super sie zapowiada :sorry::zawstydzona/y:
Trzymamy:tak: Będzie dobrze Irtasiu - zobaczysz:-) Nie stresuj się tyle;-)
Swoją drogą to naprawdę majątek na ten kurs wydałaś:szok: Ja nawet nie myślę, ile tu taki kurs może kosztować:sorry: Zresztą nawet nie miałby mi kto z dziećmi zostać teraz i za małe są:sorry: Mój O. już mi zapowiedział, że w następne wakacje jadę do PL robić prawko. W sumie to się cieszę, bo odpocznę od dzieci, wyrwę się z domu, dziadkowie będą zachwyceni, bo będą się mogli wnukami zająć - żyć nie umierać;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry