reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Irtasia nic się nie martw, dasz rade jutro kobitko:tak::-) bedę trzymała kciukasy za ciebie:tak::tak: mysl pozytywnie i jedź ostroznie!!!

Wolfia:szok: sliczny ten dom co wynajmujecie:tak::tak:zadbany iduuuzy, no i z ogródeczkiem fajnym:tak::tak::-) i kuchnia superowa, uwielbiam ciemne meble:tak::-) życze, by swietnie wam się tam mieszkało:tak::tak::-)
a i mebelki fajowne:tak:

reklama
Hejka!
Wolfia strasznie mi sie ten dom podoba.Ja juz mam w naszym mieszkaniu klaustrofobie na tych paru metrach,więc ten Twój salon,kuchnia,wow!:tak:
Irtasia trzymam kciuki.
Karolinawiem co mówisz,Kuba też jakichs ostatnio marudny i czasu mało.

Pa babencje,lece gotować fasolke po bretońsku.:tak:

Hej kobiety!
Ale zamieszanie mam w domu:eek:no, ale walizki spakowane, więc nie jest źle. Wieczorem dopcham jeszcze kosmetyki i gotowe:tak:
Polecę jeszcze do fryzjera;-);-)
Wylatujemy jutro o 10.15, 2 h przed musimy być na lotnisku, czyli jak wstaniemy o 6, będzie ok:tak:Na miejscu będziemy o 14.15 ich czasu, w hotelu pewnie koło 16.

Irtasia będę trzymała kciuki:tak:

Ja wlasnie dowiedzialam sie ze Chris tez jutro jedzie razem z Jacki takze biore sie za pakowanie a ja mam radoche ze pierwszy raz bede miala dzieci z glowy na 2,5 tygodnia a z Jenni juz sobie swietnie poradze:-)

Irtasiu, powodzenia na egzaminie :tak::tak::tak::tak::tak:
Miśka, swietnie ze juz jutro jedziecie na wakacje. Z pewnoscia beda udane. Do zobaczenia:-):-):-)
Wolfia, domek wspanialy :tak::tak::tak: To juz za tydzien bedziesz tutaj. Super. A za 2 tyg. szykuje sie w miescie weekendowa impreza - koncerty, jarmark, zabawy dla dzieci.

Hej Mamuśki!! Potrzebny mi szybki HELP!!!!!
Moja Julka wczoraj usneła o północy, obudziła się o 8 rano.
W dzień nie spała i własnie padła mi. Tatanie, usnęła w ciągu sekund.
Mam obawę czy nie obudzi sie o 21 i nie zacznie cyrku, albo o 5 rano już bedzie gotowa do zabawy.
Co myślicie, budzić ją za chwile, czy niech już śpi?
Czekam na Wasz odzew, mam nadzieję, że jest tóraś z Was na forum.
Z Bartkiem sie smiejemy, ze nie wiemy co robić, bo nie mieliśmy wcześniej dzieci. :D:D:D
PLIS HELP

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry