Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na koniec raz mnie załatwiła i miałam sprzątania ale wczoraj się wzięła za sprzątanie wcześniej i do momentu aż poszła miałam wszystko wysprzątane i tylko kasę zrobiłam , rozliczyłam wszystko.... pogasiłam światła i takie tam i szłam do domku 

Gosiu, nie martw się na zapas. A co masz konkretnie poprzekraczane i o ile?
pewnie szybciej do ginekologa pójdę hihi ;-) troszkę niektóre są za wysoko niektóre za nisko

My jak sobie pomyślimy, ile to pieniędzy i własnego domuWolfia o kurcze, tyle juz wydalisciejak sobie człowiek pomysli ile wlasnego domu by za to miał, to.....
:-( no ale nie zawsze sie da mieć cos własnego na starcie niestety. Bedzie ci raźniej teraz jak bedzie blizej KAroliny
:-) fajnie, zycze by sie dobrze mieszkało w nowym miejscu
![]()
:-( Najgorsze jest to, że przez to, że mamy dopiero po 22lata to jesteśmy mało wierzytelni dla instytucji typu banki np. To nic, że z niczym nie zalegamy, płatności wychodzą w terminie, płacimy czynsz w kwocie 800e (gdzie moglibyśmy spłacać ratę kredytu za swój dom), ale na kredyt nas nie stać, za małe dochody jak na rodzinę 4 osobową, gdzie tylko jedna pracuje
Tyle dylematów co mieliśmy i decyzji to w życiu się nie spodziewałam w tak krótkim czasie
Przez chwilę nawet się zastanawialiśmy czy ja z dzieciakami nie wrócę do PL do swoich rodziców, a mój O. zostanie tu sam, wynajmie pokój i będziemy w stanie więcej odłożyć... kosztem naszego związku, dzieci... i pomysł odpadł, bo stwierdziliśmy, że nie to jest najważniejsze, że jeszcze na pewno uda nam się czegoś dorobić i mamy jeszcze czas
Będzie dobrze - powtarzamy sobie:-), choć czasem bycie samemu tu ze wszystkim i kosmiczne ceny w euro przerażają
Kredyt na 30 lat i masz
Nad taką opcją też się zastanawialiśmy, ale czy my będziemy chcieli tu zostać na zawsze? A no i wypadałoby mieć na wstęp jakieś 10% wartości, czyli 25000e
Uwierzcie, że bycie za granicą wiąże się z trudnymi decyzjami, albo może one są trudne tylko dla nas i jak na nasz wiek
wyobrazam sobie, jak trudne to sa decyzje dla was, ale i tak swietnie dajecie sobie radę
szczerze podziwiam
:-) i słuszna decyzje podjeliście, żeby byc tam razem, bo nie te pieniadze sa najwazniejsze, ale to że jestescie razem, tworzycie wspaniała rodzine i dzieci moga miec kontakt z obojgiem rodziców
a dom... macie dopiero 22 lata, wszytsko jeszcze przed wami
:-) ale te wsytskie obostrzenia kredytowe itp jest wkurzjące jednak, ale wszedzie tak jest, w Pl wcale nie byłoby wam łatwiej dostac kredyt pewnie