reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dziewczyny współczuję :sorry:dużo zdrówka dla tych co chorują !!!

dziś tu widzę wyjątkowa cisza ;-)

ja jutro na badania morfologia cukier , b.o. moczu .....jak ja nienawidzę stać w kolejce :wściekła/y:mam nadzieje że będzie jak ostatnio że załapie się na brak ludzi :laugh2:

no i później do pracy nie wiem jak ja to zniosę :zawstydzona/y: tak dawno w pracy nie byłam :sorry:

witam z wieczora
matydla zdrówka:tak:
irtasia faktycznie drogie te prawko ale dużo Niemców mieszkających blisko granicy przyjeżdżalo do POlski robic prawko bo dużo taniej wychodziło

hej:happy:
Matylda, współczuję:tak:
Kurcze moja Wikusia też złapała jakieś choróbsko. Wczoraj w nocy wymiotowała, a dziś cały dzień płacze, że ją boli pupa i si..a, chyba jakaś infekcja, teraz doszedł jeszcze kaszel i gorączka. Cały rok nie chorowała, a tu za 3 dni mamy wyjazd na wczasy, a ona chora. Jutro rano muszę do lekarza i mocz na wszelki wypadek dam do badania:eek::-(.

Witam z wieczorka:tak:
Niedawno wróciłam z zakupków.Konrad wyszalał sie na kulkach(25 zł w weekend!!!:angry:) razem z Misia,ja pobuszowałam jeszcze po wyprzedazach:-);-).
Ja dalej chrychająco-wymiotujaca:baffled::-(.Jutro ide do lekarza:sorry:.
Zdrówka dla Ciebie Matyldo i mam nadzieję,że sie Wikusia nie rozchoruje:no:.
Gosiu,dobrze ,ze sie schłodziło,to może nie będzie Ci tak ciężko w pracy:sorry:.
Irtasiu od ciorta pieniędzy wydałas na to prawko,ale zobaczysz,że bedziesz miała lżej.

Witam poweekendowo:-)

weekendzik udany, mimo, ze sobotni piknik nad jeziorkiem potrwał niecałą godzinke, bo zaczęło padac i znosiło sie na burze, no ale ogólnie ok:-) mąz sie wyszalał wedkując;-):-D złowił nawet karpia duuuuzego (ponad 4 kg:tak:), no chociaz raz na jakis czas cos jest z tego jego wędkowania;-):-D:-D

Matylda współczuje choróbska, zycze szybkiego powrotu do zdrówka:tak:

Miska oby to nie było nic poważengo i zebyscie mogli na te wakacje ze spokojem jechac:tak:

Oliwieczka super, że z Zosią juz lepiej:-)

Irtasia:szok: faktycznie kupa kasy na to prawko poszło, no ale teraz bedziesz miała duuuzo wygodniej z dzieciaczkami i autem:tak::-) POWODZENIA NA EGZAMINIE!!!!

Aga to rozumieme, ze się wyszalałś, skoro nie masz siły pisać;-):-D:-)

miłego dzionka:-)

u nas dziś słonecznie ale nie za gorąco:-)

Dzien doberek:-)

Czytalam i czytalam i nie wiem czy wszystko spamietalam...hihi:-D

Tyciu obcielas wloski Kondziowi:wściekła/y::szok::-pAle ślicznie wyglada i na pewno zdecydowanie lepiej sie czuje jak tak mocno soneczko przygrzewa:tak:

Oliwieczka jak Zosiaczek??
Matylda duzo zdrowka dla Was........och ja nie pamietam kiedy mialam cos takiego jak grypa zoladkowa...i a kysz nie teskno mi za nia.....

Rosmerta fajnie ze chociaz troszke udalo sie piknikowanie;-)
Maz zadowolony z wedkowania to najwazniejsze....hehe....
piszesz ze na jakis czas wystarczy....kurcze a u nas na odwrot jak zlapie cugla to juz idzie.....byl juz kilka razy na rybkach i jak wraca z duzymi sztukami to ciagnie go jeszcze bardziej na nastepny wypad:sorry::baffled:
Och te rybki:-D

Niestety pogoda sie popsula, a bylo tak fajnie......w czwatrek zaliczylismy wypad nad jezioro z Julcia.......siedziala w wodzie 1,5 godziny i nie chciala wychodzic......moj wodniczek maly:laugh2:ale woda byla cudowna........
na drugi dzien.....ciagle w baseniku na balkonie do poludnia sama a po juz z sasiadem:-pJulkiem ale mieli radoche.....

Ja zaraz do pracki zmykam.....tak mi sie strasznie nie chce ze hohoh......mam jakiegos dola ostatnio.....a wszystko przez dziecko i ciaze....tzn. ze chce a nie moge na razie...moze wcale:wściekła/y::-(
Milego dnia Dziewczyny pamietajcie o nas troszke.......:happy:

Dzieńdoberek :-)
Dużo zdrówka dla wszystkich chorujących, że też Was musiało dopaść teraz latem, jak jest taka piękna pogoda za oknem :baffled::-(
U nas weekend jak co tydzień, tyle tylko że miałam okazję połazikować trochę po wyprzedażach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry