reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Jeszcze chwilka i weekend i zmykam do domciu:-)
tylko dlaczego na weekend akurat zapowiadaja ochłodzenie, deszcz i burze:confused::baffled: szlag by to trafił:wściekła/y:

jedziemy do Teściów na cały weekend więc i tak wypocznę:-p:-D (chyba, że Hubek z kuzynką nie dojdzie do porozumienia:baffled::dry:), no ale wolałabym nad jeziorko móc pojechać:tak: i powylegiwac sie trochę na kocyku:-)

odwiedzimy tez naszych znajomych co maja córeczke 1,5 miesieczną:-) znów trzymać będe maleństwo takie w objęciach, ech.... doczekac się nie mogę:sorry2:

miłego weekendu dla wszystkich, oby pogoda dopisała:tak::tak::-)

reklama
a ja mam kolejny weekend pod znakiem imprez moja młodsza siostra ma 18 i dzisiaj idziemy na impreze dla jej znajomych "mamy ich pilnować" a jutro dla rodzinki
Oliwieczka kurcze no ze znowu przyplątała sie infekcje akle one maja to do siebie ze czesto powracają
rosmerta udanego weekendu u teściów:tak::tak:

Oliwieczka ,zdrówka dla Zosi:tak:
Rosmerta, udanego weekendu i odpoczynku:tak:Prognozy pogody nie zawsze sie sprawdzają ;-)
Madzia-udanej imprezki, w koncu 18-tka siostry zdaza sie tylko raz;-)
Wiśnia-powodzenia:tak:
Tycia, pewnie, ze szkoda takich włosów, ale odrosną. A Kondziowi ładnie w obydwu fryzurach.

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny wydaje mi sie ze jest dzisiaj juz troszke lepiej, kurcze mam nadzieje ze to juz nie powroci, co tu zrobic zeby tak nie było?

a ja dopiero teraz jade na drugie zakupy bo upał był straslziwy ze nie chcialam ciągną Zosi po sklepach
wykosiłam trawe i chyba mnie strasznie spaliło na tym słoncu :nerd:

miłego weekendu zycze tym odpoczywającym i wyjezdzajacym

A u mnie wieczorem dzisiaj była walka z wielkim korzeniem na ogródku, na szczęście sąsiedzi się przyłączyli i wspólnymi siłami się udało go wyciagnąć, więc jutro czeka mnie wyrównywanie ziemi, grabienie i sianie trawki.
Milenka odkąd przyszłam z pracy, aż do 20.00 biegała nagusia po ogródku, taplała się w 2 basenikach, przelewała wodę w te i we wte cała szczęśliwa :-)

reklama
Dziendoberek:-):-):-)

my dzis wybieramy sie autobusem na wycieczke - zobaczymy jak Milenka wytrzyma 1,5 godz. w autokarze. A teraz zmykam prasowac ubrania.

Udanego dnia dziewczyny :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry