reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Hej hej :-)
Widzę, że sporo Waszych dzieciaczków nie śpi za dobrze w nocy teraz. Oli w sumie jak zasypia wieczorem, to przesypia całą nockę do rana bez żadnej pobudki, natomiast dziś w nocy nas boksowała przez sen. Tomek dostał z pięści w twarz, a mnie pokopała po boku :shocked2: Chyba jej się coś śniło hehe.

Tyciu, Kondzio fajnie po fryzjerze wygląda, w sumie z przodu nie podcięliście go aż tak mocno, więc wygląda podobnie jak z dłuższymi włosami, a te z tyłu włoski pewnie mu przeszkadzały w te upały. Oliwce staram się łapać wszystkie włosy w kitkę, choć ciężko z tym, bo ona woli taką kitkę na górze, a włosy z dołu każe sobie zostawiać rozpuszone :dry:

Witam

Oliwieczka a ile dni smarowałaś tą maścią :confused: może nie do końca wyleczona :confused:
z tego co wiem zalecają witaminę C brać jeszcze ja zawsze Emilka dawałam dodatkowo Ceblion :tak:

Hej:-)

Tyciu ale jazda, poszłaś z Kondziem do fryzjera:-p Widać, że szkoda Ci było ścinać jego włoski, bo tylko się pozbyliście tych z tyłu:-D Ja mojego Victora ścięłam na 3mm w czerwcu i już ma dobrze ponad cm teraz, ale nie żałuję, bo włosy mu się znacznie poprawiły:tak: Są grubsze i w końcu się wyrównały, a jaka wygoda była jak było gorąco i się kąpał w basenie;-) Ja pozostanę przy krótkich, bo, i mi, i Vickowi wygodniej, ale Kondziowi ładnie w takich dłuższych włoskach:tak::-)

Oliwieczka szkoda Zosieńki:-( Oby jej to jak najszybciej przeszło:tak:

Wszystkim niewyspanym życzę szybkiego dnia i mało pracy;-)

Miłego dnia, zaraz weekend:-)

reklama
pobieżnie przeczytałam ale nie mam jak pisać, w domu mam sajgon, Pysiek ryczy non stop od 2 dni, wiecznie coś jej nie pasuje i jeszcze brzuch ją boli i ma biegunkę uffff

nic nie spałam w nocy jak nie małż to dzieciaki, jak nie dzieciaki to sąsiad się tłukł o 3 w nocy, a potem znów dzieciaki aaaaaa jak mi się mordka drze

no i w niedzielę mamy chrzciny, ja jestem chrzestną to i roboty trochę mam przy przygotowaniach
a teraz spadam do babci na ogródek bo na IV piętrze nie ma czym dychać... może Pysiul zaśnie w wózku to sie poopalam

miłego piątku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry