reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Super Kondzio wygląda choć troszkę szkoda tych jego długaśnych włosków :sorry2::tak:;-)
Ja tylko zdążyłam przeczytać co napisałyście. jestem padnięta, po pracy i zrobieniu obiadu skosiłam jeszcze trawę, ciężko szło bo mokra i wylatywała cały czas spod kosiarki :wściekła/y: 3 razy dzisiaj brałam już prysznic a poszłabym jeszcze raz. Komary tną jak szalone, jeden ugryzł mnie pod stopą, spuchło i nie mogę chodzić :nerd: Milenka już 2 razy się obudziła, cała mokra i rozpalona, mam nadzieje że to z gorąca, a nie z gorączki :confused:
Miłego wieczorka!

reklama
Witam:-)

Tycia:szok::szok: no jestem w szoku, że sie zdecydowałaś na tego fryzjera:szok: ale Kondzio wyglada fajownie w takich włoskach:tak::-) no i faktycznie w takie upaly napewno bylo mu goraco w takich długich. Ale co tam, do jesieni odrosna na nowo:tak::tak::-)

nocka częściowo zarwana, dwi godziny nie spałam przez huberta, więc padam dziś, w sumie spałam dwa razy po 2.5 godziny tylko:baffled::angry:

miłego dzionka:-)

Dzieńdoberek :-)

nocka częściowo zarwana, dwi godziny nie spałam przez huberta, więc padam dziś, w sumie spałam dwa razy po 2.5 godziny tylko:baffled::angry:

Ojjj współczuję, ostatnio ciągle miałam takie nocki, po nich cięęęęężko wysiedzieć w robocie :no:
Dzisiaj u nas wyjątkowo i dla odmiany - przespana nocka ładnie :tak: Jak poszłam spać tak obudził mnie dopiero budzik rano, Milenka wstała 5 minutek po mnie :tak:

Kondzio i tak przystojniak,czy to krótkie,czy długie.Szkoda włosków,ale w takim upale rozumiem, uciązliwe.:tak:

Kuba pije mleko i cos stęka,hmmm...ciekawe.Może brzuszek,bo wczoraj kupki nie robił.
Ja już w lepszym nastroju,mąż w pracy.:tak:
Kawkę pije i sie lenię.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry