reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam ;-)

ja po spacerze z psem i zakupach ;-) Emilka się wszędzie ze mną wlokła i biedna z powrotem nie dawała rady iść w ten upał ...wróciłam wykończona i cała zgrzana wiec zaraz prysznic

a mieliśmy jechać nad jeziorko sie zastanawiam czy w ten upał to dobry pomysł bo cienia nigdzie nie ma ....a jak pojedziemy nad drugie gdzie jest cień to jest las i boje sie kleszczy :baffled::sorry2:

reklama
Zdrówka dla Zosi:tak::tak:

Joasiek 22 stopnie to u nas były o 7 rano.... teraz upał na maksa, ponad 30 stopni:dry:
ale wam to fajnie, lubie takie swieze powietrze po burzy:tak:

Witam:-)
Dobrze, że u nas przynajmniej nie pada już drugi dzień - hurra;-) Trochę ciepła i u nas by się przydało, ale niekoniecznie upały zaraz:sorry2:
Wczoraj zamówiliśmy sobie podłączenie do internetu z UPC na nowym miejscu, więc przerwa będzie tylko 2-3dniowa;-) W ogóle fajnie, bo za podłączenie nic nie płacimy i pierwsze 3m-ce za pół ceny:-)

Jest, jest.:tak::tak: Dosyc maly brodzik z fontanna posrodku. SZkoda ze jest maly - z reszta mozesz wczesniej sama to obejrzec. Od strony kawiarni jest wejscie na tzw. widownie. Chyba mozna sobie tak po prostu wejsc. No i jak sie wchodzi do budynku to ta czesc basenu (ta wewnatrz budynku) jest cala oszklona i widoczna. I akurat przy tej oszklonej scianie jest brodzik dla malutkich dzieci. Nie wiem czy to dobrze opisalam.
Dziękuje za odpowiedź:tak: Czyli tata z Victorem pójdzie, a mama sobie z Oliverem na nich popatrzy:-p A może za jakiś czas pójdziemy całą rodziną - jak się zmieszczę w swój stary strój kąpielowy:sorry2::zawstydzona/y:

Miłego dnia:-)

Witam:tak:
U nas też kolejny upalny dzień. Wczoraj wieczorem poszłam do lasu pobiegać i zastała mnie burza - masakra:baffled: Wróciłam cała mokra i utytłana błotem:sorry2:
Oliwieczka zdrówka dla Zosieńki:tak:
Wolfia - fajnie, że szybko podłączysz się znów do naszego matrixa:-)

reklama
Niestety tylko takie ciemne,nie dawal sobie łobuziak zrobic:no::baffled:.Biedaczysko az ma potówki na szyjce z tyłu przez te długie włosy:confused:.

Czytam wszystko,tylko troszke czasu mi brakuje na pisanie:sorry2:.Musze sie jeszcze teraz troche w kuchni wyrobic,a potem kapiele...Postaram sie zajrzec jeszcze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry