reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja również życzę wyjeżdżającym wspaniałego wypoczynku :tak: My chyba w tym roku odpuścimy sobie wakacje, cała nadwyżka pieniędzy poszła i pójdzie na remontowe sprawy.
U nas dziś potworny upał :szok: Lubię ciepło, ale nie aż takie.
Oli dziś pospała do 10.15, więc ja rano wychodząc z psem, zdążyłam zaliczyć rynek, potem obrałam ziemniaki i wstawiłam buraczki. Tylko z ubijaniem kotletów poczekam, aż wszyscy w domu wstaną ;-)

reklama
Witam:-)
Jak tak czytam o tych Waszych wyjazdach i wakacjach to mi też się marzy w końcu odpocząć:sorry2: Ale na pewno nie w tym roku, bo czeka nas przeprowadzka, chrzest Olivera we wrześniu w PL i mnóstwo spraw do załatwiania:baffled:

W każdym razie udanych wyjazdów Wam życzę i mile spędzonego czasu:tak: Wypoczywajcie:-)

Ja się łudzę, że jak dzieci podrosną to nadrobimy:-p

Rosmerta super, że Hubkowi podobało się na basenie:tak: Ja bym chętnie Victora zabrała, ale nie wiem jeszcze gdzie;-)

Karolina nie wiesz czy na tym basenie koło placu zabaw jest coś dla takich Maluchów:confused:

A ja idę dalej sprzątać, prać, gotować i zajmować się dziećmi... ach czasem naprawdę mam już tego wszystkiego serdecznie dosyć i tego bycia ciągle ze wszystkim samą...:-(

Miłego dnia:-) Upały powiadacie...:-D

ach ja też zazdroszczę wam tych wyjazdów :tak::-D no i miłych wakacji życzę :tak:

ja się dziś rozpływam ....a jutro do piątku mam znów chrześniaka wiec pewnie mnie wykończy z Emilą :sorry2:

jak dobrze pamiętam rok temu chyba też byłaś w Turcji - no zadomowisz się tam my w tym roku stawiamy na Egipt ale po połowie września.trochę rozrywki i dla nas będzie - nurkowanie :-D choć zastanawiałam się nad Grecją.
dobrze pamiętasz;-), Egipt też zaliczony jakiś czas temu, polecam,choće ja przeżyłam tam zemstę faraona i z Wiki raczej się nie wybieram, ze strachu zwyczajnie, może za jakiś czas, bo koniecznie musi zobaczyć cudowne rafy:tak:Wybralismy Turcję, bo sprawdzona, znajomi kilka razy byli w Grecji i też polecają:-)

/
Karolina nie wiesz czy na tym basenie koło placu zabaw jest coś dla takich Maluchów:confused:

Jest, jest.:tak::tak: Dosyc maly brodzik z fontanna posrodku. SZkoda ze jest maly - z reszta mozesz wczesniej sama to obejrzec. Od strony kawiarni jest wejscie na tzw. widownie. Chyba mozna sobie tak po prostu wejsc. No i jak sie wchodzi do budynku to ta czesc basenu (ta wewnatrz budynku) jest cala oszklona i widoczna. I akurat przy tej oszklonej scianie jest brodzik dla malutkich dzieci. Nie wiem czy to dobrze opisalam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry