Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rosmerta napisz mi jutro ile ludzi na basenie jesli jedziecie do tego koło was ;-)wybieramy sie na basen dziś:-) z Hubertem pierwszy raz
![]()
Rozalka czym smarujesz Kube po baseniealbo inne kobitki co dzieciaki maja problemy ze skórą
![]()
bo ostatnio w weekend było na 3 godziny stania w kolejce może w tygodniu jest chociaż mniej ludzi 
wybieramy sie na basen dziś:-) z Hubertem pierwszy raz
![]()
Rozalka czym smarujesz Kube po baseniealbo inne kobitki co dzieciaki maja problemy ze skórą
![]()

toteż za tydzień wyfruwamy ponownie;-)Miśka potwierdzam te słowa że w domu najlepiej ale czasem z tego domu chce się uciec![]()

ja używam najlepiej się sprawdza z La roche balsam dla dzieci fakt drogi bo ok 70zł ale serio na dłgo wystarczy a skóra wiadomo po chlorze to sucha a jak raz posmarowałam to super naprawdę a chodziliśmy raz w tygodniu. ostatnio kupiłam coś polskiego na E....białą butelka z dozownikiem dużo tańsze ale jeśli chodzi o suchą skórę to średnie. do codziennego użytku ok no i dużo tego trzeba użyć by był fajny efekt miękkiego nawilżonego ciałka. kiedyś miałam serię z oleum ( ignorancja dla firm więc może nazwa zbliżona ale jakoś tak) no i to totalna klapa szło tego litry.Emolium balsam lub krem specjalny.![]()
inaczej by wysiedzieć było cięzko
:-) powiedział, że chce jeszcze przyjśc:-)
ech zazdroszczę, ja muszę czekać jeszcze do wrzesnia