reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Matylda dobrze ze Ty jestes cała:tak:
Rosmerta ja smaruje normalanie tym samym balsamem co zwykle(Hipp) ale chodzimy na basen z ozonowaną wodą.:tak: Powodzenia dla Hubercika:tak::-)

reklama
wybieramy sie na basen dziś:tak::-) z Hubertem pierwszy raz:tak:
Rozalka czym smarujesz Kube po basenie:confused: albo inne kobitki co dzieciaki maja problemy ze skórą:confused:
Rosmerta napisz mi jutro ile ludzi na basenie jesli jedziecie do tego koło was ;-):sorry2: bo ostatnio w weekend było na 3 godziny stania w kolejce może w tygodniu jest chociaż mniej ludzi :baffled:

Gosia my jedziemy na Batorego:tak: tam woda jest ozonowana i tylko troche chloru daja, a w Suchym Lesie jest tylko chlorowana, więc odpada z Hbka skóra, narazie boje sie zaryzykować

wróciłam z Urzedu Pracy, pracowadca na szczescie nie chciał mnie przyjąc :-p
takze na razie siedze z Zosiaczkiem w domu:tak:

upał masakryczny siedzimy w baseniku i sie opalamy:-)

Witam:-)
Dzisiaj znów cały dzień w aucie, trochę w Tychach trochę w Katowicach - obyło się bez stłuczki:blink:
Upał straszny, najchętniej wyciągnęłabym Gosi basenik na taras, ale byłby mały problem z doprowadzeniem wody z łazienki:baffled:

Emolium balsam lub krem specjalny.:tak:
ja używam najlepiej się sprawdza z La roche balsam dla dzieci fakt drogi bo ok 70zł ale serio na dłgo wystarczy a skóra wiadomo po chlorze to sucha a jak raz posmarowałam to super naprawdę a chodziliśmy raz w tygodniu. ostatnio kupiłam coś polskiego na E....białą butelka z dozownikiem dużo tańsze ale jeśli chodzi o suchą skórę to średnie. do codziennego użytku ok no i dużo tego trzeba użyć by był fajny efekt miękkiego nawilżonego ciałka. kiedyś miałam serię z oleum ( ignorancja dla firm więc może nazwa zbliżona ale jakoś tak) no i to totalna klapa szło tego litry.
Szymek ma normalną skórę czasem od basenu robił mu się suche różowe placki na nogach ale jak zaczełam używać włąsnie tego z La Roche nigdy nic takiego nie było.i wystarczyło nasmarować go raz dziennie po basenie.

a wiecie że upały nadciągają już mi się gęba cieszy.

Witam:-)

pięęęęęęknie dzis za oknem:-) ale i tak cieszę się, że w pracy klima:-D inaczej by wysiedzieć było cięzko

bylismy na basenie, HUbek zachwycony chociaz na poczatku widziałam, ze troche sie bał, ale pomału go oswoilismy z wodą i potem szalał:tak::-) powiedział, że chce jeszcze przyjśc:-)
a nasmarowałam go jednak wazeliną, bo my tylko to stosujemy i to tylko na te wrażliwe miejsca ale lekko nasmarowałam go całego, zobaczymy co tam dzisiaj bedzie, mam nadzieje, że nic nie wyjdzie mu:sorry2:

Miska a dokąd wybywacie tym razem:confused: ech zazdroszczę, ja muszę czekać jeszcze do wrzesnia:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry