reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam
Jenni dzis rozrabia ile wlezie :baffled:
Ja znow zla jak osa dlatego sprzatalam cale mieszkanie od rana do godziny 16 a teraz pranie pranie ,pranie, pranie i jeszcze kombinuje co tu zrobic bo nerwy mi jeszcze niepuscily :shocked2:, egzamin mialam miec w tym tygodniu ale na to sie nie zanosi bo gosciu niespieszy sie z rachunkiem a do tego moja sasiadka bez mojej wiedzy zadzwonila o moj rachunek sie pytac i goscia pogonic no niby pomogla bo dzis go zrobi ale co mi po tym jak terminu nadal miec niebede a gosciu tylko stwierdzil jej ze do zawalu go doprowadze i ze w goracej wodzie jestem kapana :baffled: i wyszlam na idiotke bo mialam czekac na jego telefon a tu prosze sasiadka z bozej laski sie znalazla :baffled:

reklama
Irtasia je też dzis nerwowa jestem :sorry2: ale w przeciwieństwie do ciebie mam lenia i nic mi się nie chce a w chacie znów bałagan :baffled:

Emilka od rana marudna wymyśla ile wlezie i buzia jej się nie zamyka już wykąpana i mam nadzieje że pójdzie spać bo ja już drzemkę zaliczyłam ze zmęczenia a ona dziś nie :no: na dodatek 7 godzin spała w nocy wiec nie wiem skąd u niej ta energia :-D

Witam.
Miałam dzisiaj stłuczkę w Tychach.:-(
Facet wpierdzielił mi się przed maskę z pasa do włączania. Prawie godzinę czekaliśmy na przyjazd policji, spisali protokół, gość dostał 6 punktów i 300 zł mandatu. Ja mam do wymiany reflektor i klepanie bocznych drzwi w służbowym aucie:wściekła/y::baffled::-(
Nie lubię, nie lubię jeździć po śląsku:dry:

Witam.
Facet wpierdzielił mi się przed maskę z pasa do włączania. Prawie godzinę czekaliśmy na przyjazd policji, spisali protokół, gość dostał 6 punktów i 300 zł mandatu. Ja mam do wymiany reflektor i klepanie bocznych drzwi w służbowym aucie:wściekła/y::baffled::-(
Ups oj niemila mialas przygode:baffled:

Witam.

Ojj matylda :-( i to w Tychach! A co Cie tu zagnało? Miałaś chyba wyjątkowego pecha i musiałaś trafić na jakiegoś matoła, bo Tychy to całkiem bezpieczne miasto jeśli chodzi o jazdę samochodem - szerokie ulice, bezkolizyjne ronda co krok... współczuję :-(

Witam.

Współczuje.:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry