reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-)

od dzisiaj juz w pracy więc bedę w miare na bieżąco:-D sie steskniłam za pogaduszkami z wami:sorry2: ale jakos mi smutno, że mojego babla zostawiam a ja do roboty....:-( dobrze mi tak było w domciu... ale co tam, zarabiac trzeba

zmykam poszperac na wątkach i sie zorientowac co i jak

na razie to matylda współczuje kolizji, co za typek no:angry::baffled: no ale dobrze, ze tylko tak się skończyło.

Miska witaj w domu:-)

miłego dnia wszytskim:-)

Czesc Babencje:-)

Matylda wspolczuje wczorajszych przezyc.......dlatego nie chce prawka bo balabym sie jezdzic:sorry2:

Rzeczywiscie wczoraj byl 13...tylko, ze dla mnie byl ok.......;-)

Dzisiaj mykam na 10 do pracy.....a tak mi sie okropnie nie chce ze hoho:dry:

Milego dnia

Hej kobietki!
Wtałam, wreszcie udało mi sie wyspać, po dwóch ostantich wrzeszczących nocach... Ach.przydałaby się gimnastyka, ale smazyłam właśnie naleśniki i już mi się odechcało gimnastyki.
Do kawy blond nie mam mleka, ale dzień przepiękny!
Szybko wyłączam komputer, zeby znowu przy nim 7 godzin nie przesiedziec...

hej:-)
i u nas dziś śliczny dzień, ale chyba niewiele skorzystamy, bo jak to po powrocie z wyjazdów - huk roboty, pralka pierze kolejny raz, wszędzie walają się jakieś torby, ogólny rozgardiasz:-D, a tu tylko tydzień na kolejne pakowanie:tak:
Matylda, dobrze, że tobie nic się nie stało:tak:
Patri, a u nas dokładnie odwrotnie, komputer włączony od 8 i pewnie jeszcze długo pochdzi, jak nie ja z doskoku, to Madzia pewnie w simsy będzie grała:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry