agusia9915
Matka wariatka
hej
ciepełko....zaraz zmykam na rynek ..odebrac garnitur z pralni i kupic torebke
....ciekawe czy zdaze;-)
.
ciepełko....zaraz zmykam na rynek ..odebrac garnitur z pralni i kupic torebke
....ciekawe czy zdaze;-)
.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
....ciekawe czy zdaze;-)
.
, sprzatam bo popołudniu mam gości
Hej!
Dziś od rana buszowałyśmy po wyprzedażach, padam plackiem teraz
![]()
A u mnie wieczorem dzisiaj była walka z wielkim korzeniem na ogródku, na szczęście sąsiedzi się przyłączyli i wspólnymi siłami się udało go wyciagnąć, więc jutro czeka mnie wyrównywanie ziemi, grabienie i sianie trawki.
Milenka odkąd przyszłam z pracy, aż do 20.00 biegała nagusia po ogródku, taplała się w 2 basenikach, przelewała wodę w te i we wte cała szczęśliwa :-)
i u nas slonecznie;-)Witam słonecznie.![]()
Dziendoberek:-):-):-)
my dzis wybieramy sie autobusem na wycieczke - zobaczymy jak Milenka wytrzyma 1,5 godz. w autokarze. A teraz zmykam prasowac ubrania.
Udanego dnia dziewczyny:-)
zdazysz na pewnohej
ciepełko....zaraz zmykam na rynek ..odebrac garnitur z pralni i kupic torebke....ciekawe czy zdaze;-)
.
udaych zakupów

a ja ide na egzamin w srode ale niewiem nawet o ktorej tylko wiem ze rano reszte dowiem sie w poniedzialek na jezdzie jak narazie prawko mnie wyszlo 1998.80 euro
do tego jade w poniedzialek i wtorek po 2 godziny czyli doliczyc moge 125 euro jeszcze
Nawet nie wiedziałam, że mnie tak to forum wciągnie i nigdy nie liczyłam na taki rezultat

:-)

Witam.
Melduję się, że żyję.., dorwała mnie grypa żołądkowa i od piątku jak nie paw, to w drugą stronę..
Dzisiaj rano wreszcie udało mi się coś zjeść bez konieczności późniejszej rozmowy z muszlą
Wracam do wyrka, postaram się później zajrzeć.![]()