reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
witam :tak:
z zisią juz lepiej :tak:, sprzatam bo popołudniu mam gości
zupka juz się gotuje pranie wstawione :tak:

miłego dnia!

Hej!
Dziś od rana buszowałyśmy po wyprzedażach:-D, padam plackiem teraz:tak::baffled:

i co kupiłas?

A u mnie wieczorem dzisiaj była walka z wielkim korzeniem na ogródku, na szczęście sąsiedzi się przyłączyli i wspólnymi siłami się udało go wyciagnąć, więc jutro czeka mnie wyrównywanie ziemi, grabienie i sianie trawki.
Milenka odkąd przyszłam z pracy, aż do 20.00 biegała nagusia po ogródku, taplała się w 2 basenikach, przelewała wodę w te i we wte cała szczęśliwa :-)

u mnie tez radocha jak jest woda, niestety teraz musialam schowac basenik ;-)

Witam słonecznie.:tak:
i u nas slonecznie;-)

Dziendoberek:-):-):-)

my dzis wybieramy sie autobusem na wycieczke - zobaczymy jak Milenka wytrzyma 1,5 godz. w autokarze. A teraz zmykam prasowac ubrania.

Udanego dnia dziewczyny :tak::-)

udanej wycieczki!

hej
ciepełko....zaraz zmykam na rynek ..odebrac garnitur z pralni i kupic torebke:zawstydzona/y:....ciekawe czy zdaze;-):-D.
zdazysz na pewno:tak: udaych zakupów:tak:

Kondziowi slicznie jest w takich wloskach takze:tak:

U nas pogoda nijaka raz slonce raz deszcz i tak ma byc jeszcze caly tydzien :baffled: a ja ide na egzamin w srode ale niewiem nawet o ktorej tylko wiem ze rano reszte dowiem sie w poniedzialek na jezdzie jak narazie prawko mnie wyszlo 1998.80 euro:szok: do tego jade w poniedzialek i wtorek po 2 godziny czyli doliczyc moge 125 euro jeszcze:baffled:

Dzień dobry:-)

A ja właśnie nabijam swojego 2000 posta na BB:szok: Nawet nie wiedziałam, że mnie tak to forum wciągnie i nigdy nie liczyłam na taki rezultat:-D

My dzisiaj jedziemy na zakupy i do sklepów z wyposażeniem do domu, bo musimy kupić kilka rzeczy i się rozejrzeć;-) Dobrze, że za tydzień w poniedziałek w Dublinie się IKEA otwiera, to będzie większy wybór:tak:

Odezwę się później, a teraz życzę wszystkim udanej soboty, bez względu gdzie, czy na imprezie, czy na wycieczce czy w domu:tak::-)

Witam kobietki!
ale upał, super, mamy przedsmak wakacji;)
Oliweczka, pytałaś czy coś kupiłam, oczywiście:dla Wiki: sandały, 2 bluzeczki, okulary przeciwsłoneczne, stroje kąpielowe dla siebie i Madzi, spodenki.
A dziś klapki basenowe dla mnie, 2 koszulki i 2 pary spodenek dla Artura, no i leki na wszelki wypadek. I właściwie chyba koniec zakupów, teraz tylko pakowanie i w środę rano fru :)

witam po imprezie
mialam kupe sprzatania ae było fajowo :tak:

Miska niezle zakupki ogladnelam juz na wiątku z zakupami :tak:

i u nas tez pada Gosia

No Wolfia tylko pogratulować ze masz czas na BB przy 2 dzieicaków :tak:

Witam.
Melduję się, że żyję.., dorwała mnie grypa żołądkowa i od piątku jak nie paw, to w drugą stronę..:eek::baffled:
Dzisiaj rano wreszcie udało mi się coś zjeść bez konieczności późniejszej rozmowy z muszlą:baffled:
Wracam do wyrka, postaram się później zajrzeć.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry