reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Joasiek rany :szok: to jakis koszmar na zywca!?

Boze biedulko ale musiałas się nacierpieć :-(
widocznie poprzedni dentysta zle wyczyscił zęba
dobrze ze jest juz dobrze, ale bardzo wspolczuje tego bolu bo tez wiem co to znaczy boj zęba , albo ropne zapalenie :-(

Joasiek rany :szok: to jakis koszmar na zywca!?

Boze biedulko ale musiałas się nacierpieć :-(
widocznie poprzedni dentysta zle wyczyscił zęba
dobrze ze jest juz dobrze, ale bardzo wspolczuje tego bolu bo tez wiem co to znaczy boj zęba , albo ropne zapalenie :-(

Witam

Joasiek współczuję :szok::szok::szok:

Irtasia gratki :-):-):-)

Miśka zazdroszczę tych wakacji !!!;-);-);-)

Wolfia
zacznę zacznę :tak: pewnie mi dziś lekarz powie że mam brać te witaminki bo już w końcu powinnam zacząć brać ....choć zobaczymy co powie ;-):tak:

Joasiek, współczuję:-(

Karolina-u mnie to tez bardzo czeste wiem o czym mowisz. U Marty nieodstepowanie mnie na krok, odkąd poszła do złobka jeszcze sie nasiliło i naprawde nic nie moge przy niej zrobic, dlatego teraz, gdy wyjechała maksymalnie wykorzystuje kazdą chwilę.:tak:

Hej dziewczyny!
Wpadam na chwilę,bo mało czasu przed wyjazdem.Dodatkowo jeszcze praca co dzien:sorry:.
Asiu,strasznie Ci współczuje tego co przeszłas.W zeszłym roku przeszłam oczyszczanie kanałów jednego zeba pod zniezuleniem.Mimo tego bolało,ale trwało na szęście kilka minut:baffled:.
W sobotę rano wyjeżdzamy,a jeszcze jutro Bartus ma 11 urodziny:-):tak:.Normalnie czuje sie staro,bo bedę miała w domu nastolatka:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D.Zamówiłam mały torcik,bo musimy go jeszcze jutro zjesc:tak:.
Bedziemy mieli chyba laptopa,to zapewne sie odezwe z Krynicy.Chyba,ze nie rozpracujemy sposobu połączenia z internetem:sorry:;-):-D.

cześć kochane ja na chwilke.
gratuluję prawka Irtasiu
Joasiu u lala ałć

a to już czas na ogórki?????o matko

a co do darow lasu hmmmefekt małego miasta. co chwilę ktoś coś doniesie i tak jest jak skupy blisko. ale te kurki oddam mamie a sobie kupię w poniedziałek nowe. nie wiem na ile to prawda ale w gdańsku kilko kurek jest po 25zł a u mnie po 8zła jakogu po 4,5zł za kilo.

Ja dziś cały dzień prawie spędziłam z Oliwką u mojej przyjaciółki, żeby Tomek mógł spokojnie remont robić. Wróciłam zrelaksowana, choć miałyśmy na głowie trójkę dzieci, za to wygadałyśmy się za wszystkie czasy.

Joasiek, rety, bardzo Ci współczuję. Ja też z tych co wolą rodzić, niż przeżywać ból zęba, zwłaszcza taki dłuższy i tak silny, że prawie po ścianach się chodzi :baffled: Niedawno też mnie bolał ząb leczony kanałowo, ale poszłam biegiem do dentysty i odrazu mi go usunęła, bo na zdjęciu widać było, że już zakażenie do korzenia idzie. Poczekałabym trochę, to pewnie zafundowałabym sobie takie przeżycia, jakie Ty miałaś :confused2:

WolfiA, współczuję rozgardiaszu związanego z przeprowadzką, ale za to jak się już przeprowadzisz to będę Ci zazdrościła takiego pięknego mieszkanka :sorry:

jutro Bartus ma 11 urodziny:-):tak:.Normalnie czuje sie staro,bo bedę miała w domu nastolatka:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D
Najlepszego dla Bartusia :tak:
A jak się Tyciu czujesz staro, to pomyśl sobie o koleżance z BB - Damian ma ostatnie naste urodziny, leci mu właśnie 20-ty rok :szok:
Moi rodzice już mi gadają, żebym na posagi zaczęła zbierać, bo jak mi starsi zaczną rodziny zakładać jeden po drugim, to się nie wypłacę :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
:eek:U Kasiu:sorry:;-).
Na szczęście młodzi ludzie coraz pózniej zakładają rodziny;-).
Nie mówiłam Wam,ale Konrad znowu wydłubał pare klawiszy.Nie było mnie 5 minut w domu(podwoziłam Jacka) i dzieciaki go znowu nie dopilnowały:baffled::zawstydzona/y:....Dlatego robie teraz straszne literówki.Przepraszam:sorry:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry