Ja dziś cały dzień prawie spędziłam z Oliwką u mojej przyjaciółki, żeby Tomek mógł spokojnie remont robić. Wróciłam zrelaksowana, choć miałyśmy na głowie trójkę dzieci, za to wygadałyśmy się za wszystkie czasy.
Joasiek, rety, bardzo Ci współczuję. Ja też z tych co wolą rodzić, niż przeżywać ból zęba, zwłaszcza taki dłuższy i tak silny, że prawie po ścianach się chodzi

Niedawno też mnie bolał ząb leczony kanałowo, ale poszłam biegiem do dentysty i odrazu mi go usunęła, bo na zdjęciu widać było, że już zakażenie do korzenia idzie. Poczekałabym trochę, to pewnie zafundowałabym sobie takie przeżycia, jakie Ty miałaś
WolfiA, współczuję rozgardiaszu związanego z przeprowadzką, ale za to jak się już przeprowadzisz to będę Ci zazdrościła takiego pięknego mieszkanka
jutro Bartus ma 11 urodziny:-)
.Normalnie czuje sie staro,bo bedę miała w domu nastolatka

Najlepszego dla Bartusia
A jak się
Tyciu czujesz staro, to pomyśl sobie o koleżance z BB - Damian ma ostatnie naste urodziny, leci mu właśnie 20-ty rok

Moi rodzice już mi gadają, żebym na posagi zaczęła zbierać, bo jak mi starsi zaczną rodziny zakładać jeden po drugim, to się nie wypłacę