reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dzieńdoberek :-)
Ale piękna pogoda za oknem. Chcieliśmy pojechać na działkę do rodziców, ale niestety zjechali do domu. No szkoda, pewnie pójdziemy na zakupy i plac zabaw.
Muszę też odkopać i odkurzyć Oliwki rowerek, bo leży na balknie zawalonym przez remont - dawno nie był używany. A wczoraj się okazało, że Oli usiadła na rowerek kolegi, taki z 4 kółkami, ruszyła i pojechała, a więc nawet nie wiem, kiedy załapała jak się pedałuje :confused: Może na tym naszym też ruszy, choć podobno na takich z łańcuchem łatwiej się jeździ.

reklama
Witam

Aż głupio mi, że nie udzielałam sie tyle czasu...normalnie wakacje i powrót (czyli nadrobienie obowiązków) zajęły mi tyle czasu, ze głowa mała...ledwo doszłam do siebie...
A jeszcze kończymy pokoje u góry, wiec zamieszanie z gipsowaniem, malowaniem, wyborem podłóg i mebli do sypialni...eah

Cisze się że większość z was jest w wyborowych nastrojach....to tak już jest, że jak pogoda sprzyja i wakacje udane to wszystko sie układa po naszej mysli...choć u nas to jakoś tak nie widzę odbicia....
Niby nie kłócimy sie, doszliśmy nawet do jakiegoś wyjścia z wielu sytuacji, ale ja sie wywiązuje a druga strona nie....wkurza mnie takie coś....ale staram sie nei denerwować:happy2:

A pogoda u nas suuuuuuper...ide zaraz na taras chwilkę odpocząć, bo nawet nie mam kiedy...nawet mieliśmy nad wodę pojechać, ale jakoś mi sie nie chce wyprawy urządzać...
Mam nadzieje, ze teraz więcej tu bede zaglądać..

Hej

witam wszystkie Babencje
U nas pogoda jesienna - pada, pada,pada. Wczoraj wlasnie zdalam sobie sprawe ze za 3 tyg. jedziemy na wakacje i zdalam sobie sprawe ile jeszcze rzeczy musze zalatwic.

Witam Panie:-)

Ja ostatnio niedysponowana......nie mam czasu na bb.......praca...te wakacje....czas na jeziorko i spacery....brak mi Was ale jakos przewyzsza chec spedzenia wolnego czasu z Julasem:dry:
A wieczorkami maz.....:-p ktory pilnuje bym siedziala z dala od kompa...hihi chyba ze tak jak teraz na chwilke wymknal sie do sklepu to ja tu chyc na chwilke;-)
Milego wieczora buziole pappa

Dobrywieczorek ;-)
Ja się na takie upaly jak dzisiaj nie nadaję, wymęczyłam się okropnie :no: 32 w cieniu. Milenka od rana była nieznośna przez to, że wstała już przed 6 rano. Broiła, szalała, najgorsze że zgubiła jeden z nosków w okularkach i przez to ją uwierają, więc je co chwilka zrzuca :baffled: a do optyka mam szansę się wybrać dopiero w sobotę, jakoś musimy to znieść :nerd:

Dobry wieczór:-)

Ja już od dłuższego czasu czuję się jesiennie:sorry2: Pada, wieje, chłodno:baffled: Ostatnio nawet ogrzewanie w domu włączamy, żeby było przyjemniej, bo jakiś zmarźluch ze mnie:sorry2: Pewnie dlatego, że nie miałam za bardzo jak się na słońcu w tym roku wygrzać:sorry2: Ech gdzie to lato w IE:dry: 2-3 tygodnie ciepłe w maju/czerwcu, a potem tylko prawie deszcz:baffled:

Pora spać...

Dobranoc:-)

witam w sloneczny dzien :tak:

Dobry wieczór:-)

Ja już od dłuższego czasu czuję się jesiennie:sorry2: Pada, wieje, chłodno:baffled: Ostatnio nawet ogrzewanie w domu włączamy, żeby było przyjemniej, bo jakiś zmarźluch ze mnie:sorry2: Pewnie dlatego, że nie miałam za bardzo jak się na słońcu w tym roku wygrzać:sorry2: Ech gdzie to lato w IE:dry: 2-3 tygodnie ciepłe w maju/czerwcu, a potem tylko prawie deszcz:baffled:

Pora spać...

Dobranoc:-)
oj taka pogoda na dluzszą mete wprawiła by mnie chyba w depresje:-(

Dzień dobry:-)
Weekend bardzo pracowity i jeszcze dzisiaj mnie czeka meega prasowanie, bo pranie wyschło:blink: Na szczęście dzisiaj Bank Holiday i O. jest w domu:-)

oj taka pogoda na dluzszą mete wprawiła by mnie chyba w depresje:-(
Dużo osób ma z tym tutaj problem, właśnie ze względu na pogodę:dry:

Ja się jakoś już przyzwyczaiłam i staram się tak nie dawać, ale mam i ciężkie dni;-) Pewnie dlatego, że dwójka maluchów nie pozwala mi się nudzić nawet w pochmurny, deszczowy dzień:-p:-D

Miłego dnia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry