reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Irtasiu szalej praktyka czyni mistrza.

są jakieś nowości koło hamburga dla maluchów godne zobaczenia???znów planujemy odwiedzić ZOO ale może jest coś nowego???

no i gdzie to lato pogoda do bani wieje zimno i straszy opadami.

Zycze wszystkim miłego, słonecznego weekendu:tak::-)
ja zmykam do domku, gotowac i pakowac sie i jutro z rana wyruszamy:-) wracamy w środę więc w czwartek powrócę na BB;-)

papaty

Witam :-) U nas dziś super pogoda, ciepło, ale za razem przyjemny wiaterek. Zaliczyłyśmy już plac zabaw, a teraz odpoczywamy po obiadku i pewnie niedługo znów wyruszymy na spacer.
Rosmerta, udanego urlopu życzę :blink:
Irtasia, dobrze, że tak dużo jeździsz, nabierzesz doświadczenia :tak:

Witam :-)
Ja wczoraj padłam razem z Oliwką przed 22, więc dziś od 6 już nie mogę spać. Nie ma jeszcze 8mej, a już pranie się kończy i naczynia wymienione w zmywarce. Odkurzacza nie będę jeszcze wyciągać, bo reszta rodziny śpi :-D
A teraz kawkuję po śniadaniu i jak się pobudzą, to do roboty, bo dziś mam jakiś zapał :szok:

Witam:tak:
Justyna życzę udanego wyjazdu:-)
Anitka witaj z powrotem:tak:
Wisienko udanej zabawy na weselu:blink:
Ewa na pewno oddacie dom bez problemów i dostaniecie depozyt:tak:
Irenko nareszcie masz swoje prawko i więcej swobody. Korzystaj korzystaj:-)
Asiu udanego urlopu:-)
Kasiu miłych porządków - na speedzie szybciej i przyjemniej:-)
Karola a u nas piękna pogoda, może i u Was się przejaśni:-)
Oliwieczka - super wiadomości:-D

A ja mam męża od dwóch dni, więc chodzę cały czas w skowronkach i pewien wątek na z. jest mój:-p
Dzisiaj jedziemy nad jeziorko na 3 dni do znajomych. Popływamy żaglówką, napijemy się piwka i odpoczniemy - jak nas komary nie zjedzą:-)
Miłego weekendu Babeczki!

dziewczyny fajne macie te co wyjeżdżacie ;-)
ja czekam za moją małpką ale jutro wraca a myślałam że dziś :-(
a pokój u niej nie tknięty a obiecałam sobie porządki zrobić jak jej nie ma :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry