Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czuję że niedługo dostanę licencję pilota tyle godzin wylatam i napewno dostanę zaproszenie do klubu czarwonic.-oj nic nie mów nie nawidzę tego sprzętu -choć wolę to niż latanie z miotłą tej to naprawdę niecierpię.karola jak tam lot na odkurzaczu..ja tez latam codziennie a nawet kilka razy
;-)
uu cos sie dzieje irtasiaWitam
U nas masakra i wszystko sie wali chyba od tej pory jak maz zgubil portfel normalnie masakraJakies fatum chyba

Tak jak wam juz ostatnio pisalam maz zgubil portfel z gotowka na drugie auto , takze auta drugiego niema a zeby bylo malo zrypal mi sie reczny w moim aucie (naprawilismy),nastepnie jak jechalam z kolezanka na jej egzamin z prawka (najpierw Jenni wysypala sol a potem czarny kot przebiegl mi droge) to zacisk z hamulca mi sie zacisl i niepopuscil takze kolko mi sie normalnie gotowalo za nim tam dojechalam az dym lecial takie bylo gorace no to trzeba bylo wymienic i jak tu niewiezyc w zabobony no(naparawione zaplacone) potem dopadla mnie grypa przez 5 dni lezalam w goraczce(wyleczone)nastepnie okazalo sie ze klocki trzeba w aucie wymienic bo sie starly w tym jednym kole czyli zas wydatek a jak wczoraj cos pierdyklo w silniku i obroty spadaly za szybko i auto ciaglo jak mul to juz wymieklamuu cos sie dzieje irtasia![]()
a tu w grudniu przeglad musze robic

wstaje raniutko a tu szyba od okna dachowego bialusieńka
no i na drogach slimaczy ruch, więc sie spóźniłam lekko do pracy