Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Przeciez kazdy taki zaklad musi sterylizowac narzedzia no i Ty to z reszta widzialas. Szczerze mowiac mialam kiedys tez taka sytuacje .I tez sie balam ze cos zalapalam.Testy tez zrobilam - wyszly negatywne.

FajnaAle chyba mam wybrana lampe. Nie wiem czy dokladnie ta, ale na pewno cos z tej serii
WISZĄCA LAMPA SUFITOWA kostki PLAFONIERA ice CUBE (797342325) - Aukcje internetowe Allegro
To coś z tych nowoczesnych i oryginalnych;-) Ja takie rzeczy to będę kupować już do własnego mieszkania/domu

Może warto byłoby też porozmawiać z jakimś przełożonym tej kosmetyczki
Nie wiem co doradzić, bo nie byłam nigdy w takiej sytuacji
Jak to mówią, czasem trzeba być twardym, choć nie jest łatwo;-) Najważniejsze to spokojnie podejść do sprawy, wtedy można sobie wszystko wyjaśnić
Witam :-)
Kupilismy auto wprawdzie na raty i bedzie zas narazie tylko jedno a nie dwa a naszego sprzedalismy w salonie :-)

masakra ja juz nie wyrabiam chyab za stara jestem na szkole tak mi sie juz nie chche tam łazić , ale wreszcie poznałam moja prpmotorke super szybko
a do konca maja trzeba prace oddac zeby bronic sie w pierwszym terminie jak dla mnie to chyba nierealne ale zobaczymy 

ale faktycznie testy porób i do szefa sie przejdz no niech cos z tym zrobiaIrtasiu ja też trzymam kciuki za koniec złej passyKupilismy auto wprawdzie na raty i bedzie zas narazie tylko jedno a nie dwa a naszego sprzedalismy w salonie :-)
Mam nadzieję, że to nowe auto będzie początkiem lepszego rozdziału;-)
Jest interesująca ale jak dla mnie za trudna w aranzacji całości.Chętnie bym ja zobaczyła we wnętrzu, jak się zdecydujesz to wrzuc zdjęcie,ok?

ale nic poszukam, moze kosmetyczki itp. tez zrzeszaja sie w jakies izby rzemieślnicze czy cos takiego, bo na pewno nie odpuszczę