reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ale wieczorem mina mi zrzedła, jak z deserku z BoboVity znalazłam ROBALA ohydnego białego i tłustego, fuj! Przestaję kupować te deserki :no:
Oo:szok: Ja już też więcej Oliverowi nie kupię:no: Chociaż najczęściej kupuję Hipp, ale chyba i im zacznę się lepiej przyglądać:confused2: Z drugiej strony chociaż to dobrze świadczy o produktach użytych do takiego deserku, napewno organiki:-D Szkoda tylko, że z takim gratisem:-p

reklama
Tja.... tylko ciekawe ile takich gratisów już przegapiłam :wściekła/y: Deserki dodaję Milence do mleka codziennie. A ten akurat kupiłam przez pomyłkę (Koktail z owoców południowych) bo ma duże kawałki owoców i dzisiaj przetarłam go przez sitko a tu taki SUPRAJS przy przecieraniu :szok:

Witam :-)

Joasiek to nieźle :szok:

Wolfia nie kuś szarlotką aż mnie naszło by też zrobić :sorry:ale muszę jeszcze fasolkę po bretońsku zrobić , sałatkę gyros bo kuzyn z dziewczyną mają przyjechać i też nie wiem czy nie czasem na noc :sorry:

a co do patentu na dziewczynkę to w sumie mogę zapytać o to samo co zrobić by był synek ale ja i tak 3 dzieci już nie chce wiec nawet bym nie próbowała :no::-Dmogłam się wcześniej podpytać :-D;-) 2 mi wystarczy cieszę się że mam to drugie bo u mnie to R był zawsze na nie nawet na to drugie a gdzie 3 ;-) na nie przez to jak przechodziłam 1 ciążę a się nastresowaliśmy i sporo razy szpital witałam :tak:

co do 3 tygodni to myślę że to takie minimum ile jeszcze muszę wytrzymać ale raczej nie liczę że tak wcześnie bym miała rodzić :no: czekam na styczeń obym tylko za długo też nie przenosiła bo wolałabym zeby samo się rozkręciło niż jakbym miała jechać na wywołanie :tak:

uciekam się ubierać;-) i na spacer potem zakupy sprzątanie gotowanie ....itd

cześć dziewczyny za oknem nie w pięć ni w dziesięć.Dziś mieliśmy w planie sprzątanie garażu bo tam już jest naprawdę wszystko-ale po wczorajszej imprezie mój mąż tylko śpi i przemieszcza się z pokoju do pokoju.więc nici ze sprzątania.

spadam zrobić sobie kawkę może mnie ruszy do przodu jakoś bo jeszcze wszyscy w piżamach jesteśmy.

u nas ślicznie na dworze ....okna po otwierane balkon otwarty i chyba zaraz pranie zrobię i na balkonie rozwieszę póki słoneczko jest :tak: byliśmy na zakupach troszkę pochodziliśmy i ciepluśko dziś jest :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry