reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Tycia dasz radę :tak:
buciki super :tak:

Ja tyle co wróciłam od ginekologa wpierniczyłam na początek kanapkę tak mnie skręcało z głodu nie wspomnę o tym że ledwo do wc zdążyłam tak mi dziecko na pęcherz cisnęło :sorry:

Agusia więc piszę co i jak ....
ginekolog mówił ze wszystko ok :tak:potwierdził córę ;-) do tego mówi ze duża i silna( ręka mu skakała jak robił usg taki wariowała i przez 15 minut ktg kopała w czujniki że mało co wyszło z wykresu :eek: ) i za 3 tygodnie już mogę rodzić bez obaw że czasem mała czy co ;-)ale wszystko z szyjką ok wiec pewnie tak szybko nie urodzę... jeszcze nie chce :zawstydzona/y:

i chyba tyle ;-)

reklama
Patri ,dzieki:-):tak:.Na razie jeszcze nie zagladałam.Zaczne od poniedzialku:tak:.
Madzia,ja pamietam,ze miałas 5 ze statystyki:-):tak::tak::tak:.
Gosiu,bedziesz miała dwie slicznotki w domku:tak:.Dobrze,ze wszystko w porzadku :tak:

oj statystyka -naprawdę była fajna jak dla mnie ale ja umysł ścisły

Tycia a jaki macie program???ja jeden semestr robiłam na exelu drugi na statistica

Gosia to w umie możesz zrobić wszystkim prezent mikołajkowy nawet

Witam piatkowo:-)

dzis szczęsliwy dzień, bo piątek 13-ego:tak:;-):-) dla mnie 13 szczęsliwa:tak::tak::rofl2:

Tycia nie łam sie, zdasz napewno, zdolna kobitka przeciez jesteś:tak::tak: statystyka coprawda dla mnie czarna magia, no ale ja jestem raczej umysł humanistyczny:sorry:
Gosia super, że wszystko z dzidziusiem ok:-) hmmm druga ślicznotka sie szykuje mówisz? Tata nie nadąży zarabiac na ciuszki i kosmetyki:-D:-D:-D ale co tam, dopóki sie nie urodzi to nigdy pewności nie ma czy chłopiec czy dziewczynka... najwazniejsze zeby zdrowe było:tak:

spotkanko z kumpela udane wczoraj, zaszalałam i kupiłam sobie dwie tuniko-sukienki (takie do getrów, lub kryjacych rajstop):rofl2: - jedna od rodziców akonto moich urodzin:-p ale są superowe;-):-p:laugh2:

miłego dzionka lasencje:-)

Cześć kobitki.
Ja wyjątkowo błogo w łóżku, mała w domu, więc nie trzeba się zrywać do żłobka...
13 nie 13, dzień jak codzień :-)
Zaraz bajkę zapodamy, a ja się zatopię w książce.
Któraś z Was jest fanką "Biegnącej z wilkami" Calrissy Pinkoli Estes ?
Pozdrowionka i miłego dnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry