reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Karolina gratuluję zostania ciotką klotką

Matylda koniecznie wystarczy że jakiegoś tubylca zapytasz i napewno trafisz to baaaaaardzo znane i oblegane przez cały rok miejsce.

reklama
Witam:-)

jak miło miec taka niedziele w srodku tygodnia:rofl2::-D fajny dzięn był wczoraj, taki spokojny:-) no i te rogale...;-):-D widze ze słdoko się zrobiło na forum - Wolfia ten tort wygląda superowo:tak: mam smaka juz na niego, a gdzie tu ta moja dieta....:laugh2::zawstydzona/y: w ogóle te przepisy na tej stronce fajowe no i te fotki:szok: faktycznie zjadłabym ekran najchetniej:szok::-D;-)

Miska dobrze, ze choróbsko juz za wami:tak:

Karolina GRATULACJE!!! dla młodej mamy i dla cioci oczywiscie.:-) NIech maluch rosnie zdrowo!!!

ja dzis mam popoludniu spotkanie z kumpela na zakupiki i kawkę:tak::-) juz doczekac sie nie moge:rofl2:

miłego dzionka wszystkim :-)​

Witam :-):-):happy::happy:

jeszcze raz dziekuje za gratulacje. :tak::tak::tak: Juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze malego - to pewnie nastapi w sobote.:rofl2:
Rosmerta, udanego spotkania :-)
Gosiu, wspolczuje nocki. :eek:

Udanego dnia wszystkim

Witam i ja:tak:.
Karolina,gratuluje!:tak::-)
Ja mam egzamin w niedziele,a jeszcze nic sie nie uczyłam:no::sorry:.
Czeka mnie jeszcze wizyte u lekarza z Dominisia:sorry:.
Rosmerta,zazdroszcze wypadu z kumpela;-):tak:.

Witam i ja:tak:
Tycia powodzenia na egzaminie:-) Do niedzieli masz jeszcze całe 3 dni :tak:
Miśka - dobrze że choróbska już za Wami:sorry:
Rosmerta udanych zakupów:tak:

Zrobiłyście mi smaka na ciasto:tak: Może w weekend spróbuję coś upichcić;-)

KAROLINA wieeeeelkie gratulacje dla siostry!!!!!!!!

Tycia bedziemy trzymac kciuki za egzamin!

MISKA dobrze ze chorobska juz za Wami

Rosmerta milego spotkania z kumpela!

ja dzis zamierzam kupic jakies buty tak do chodzenia bo mam taki ciezki chod ze ostatnio kupione juz sa do wyrzutki:shocked2:

reklama
witam po półweekendzie

oj też bym sobie gdzieś poszła na kawkę tak bez małego-no ale w piątek wychodzimy z mężem i znajomymi do restauracji wieczorem posiedzieć pogadać pośmiać się,a mały z babcią zostaje.

jeny nic mi się nie chce-dobrze że dość obiadu zostało z wczoraj to nie muszę dziś gotować,sprzątałam wczoraj rano więc dziś też nie odkurzam-no i co tu robić
ale głowa mnie boli że aż mi niedobrze( tzw. trzecie oko :wściekła/y:)

p.s. oglądałą któraś z WAs do końca plagę na TVN- jaki był koniec??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry