Sawa13 ja tez mam wakacje i bardzo sie z tego ciesze bo tak dlugo na nie czekalam. W koncu moge codziennie sie wylegiwac na kanapie i nadrabiac zaleglosci w spaniu!A tak w ciagu roku nie mialam na to czasu!Pewnie moj LUDEK jest z tego powodu szczesliwy bo moze sobie spokojnie fikac w brzuszku!
Wisnia, Ty przestan tak harowac!wiesz, ze pierwsze 3 miesiace sa najwazniejsze dla Ciebie i Ludka!Kladz sie wtedy kiedy mozesz i nie patrz na nic i nikogo!dbaj o siebie i maluszka-to teraz najwazniejsze!jeszcze sie napracujesz w zyciu!
Sluchajcie z ta lista nas ciazowek!ja bym sie tym zajela tylko nie wiem jak to sie robi!a nas juz coraz wiecej...
Dzisiaj robilam badania,mocz,morfologia i takie tam duperele...najgorsze jest to,ze musialam za to zaplacic(myslalam,ze jak chodze prywatnie do gina to moze mi skierowac badania z kasy chorych ale sie pomylilam i 70 zikow poszlo...pozniej mam nadzieje bedzie taniej i mniej tych badan,oby...
w poniedzialek pojdziemy z mezykiem ogladac naszego Ludka

ale sie ciesze, tylko czasem sie tak zastanawiam czy ja cos zobacze, bo ciagle niewierze, ze jestem w ciazy, a to juz 9 tydzien dzisiaj-nic nie czuje, zero objawow!moze to co widzialam w 4/5 tygodniu na usg to byla jakas plamka-niekoniecznie ciaza...
buzka