reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam

a my po spacerku chociaż z E wyszłam pada ale lepsze to niz upał bo ja mam już dość mogło by być jak dziś bez deszczu ;)

Hej:-)
U nas też się zbierają chmury i czasem coś kapnie z nieba, ale nie najgorzej, szkoda tylko że chłodno i wieje:sorry2: Mnie też dzisiaj sprzątanie czeka:-p Ostatnio porządki w szafkach robiłam, ile to się szpargałów niepotrzebnych nazbierało, ale już to ogarnęłam i znowu będzie spokój na jakiś czas:tak:

Karola udanego wyjazdu i zaplanowanych zakupów, pięknej pogody i miłego zwiedzania:tak:

Miłego dnia sprzątające Mamy;-)

WolfiA dzięki ale co tam zwiedzać zbytnio nie ma co no i nie dla Szymka :)

no i cały czas pada- matko wiem niektóre z Was się cieszą ja tam wolę te upały.

witam słonecznie:-)

dzisiaj juz pięknie za oknem, i przynajmniej nie ma upału, jest w sam raz jak dla mnie:tak:
zakupy juz zrobione, teraz fura pracy w kuchni mnie czeka bo mamy dziś gości wieczorkiem (wczoraj mąż miał urodziny) - robie więc skrzydełka grillowane pikantne i roladki z grillowanego bakłażana z serem feta i mietą:-) no i jeszcze ogarnąc chatke musze wiec dzisiaj tylko chwilowo tu na bb

miłego dnia wszytskim!!!

tutaj sloneczko, cieplutko, fajowo!
wiec karolina troche sloncA TU ZATANKUJESZ1 MILEGO POBYTU W DEUTSCHLAND!
kurcze niemcy wlasnie przegrali mecz wuiec nastroj w miescie slaby,ale coz wygrywa lepszy.

no pogoda super.
Synek z tatusiem na wycieczce,a ja sama w domku(byłam tez na KTG,mała pół godziny tak sie wierciła,że nie dało rady złapać serducha,potem zasneła i w efekcie półtorej godziny siedziałam,tzn.lezałam).

Witam:-)

i zaraz zmykam, bo mały sie obudzi i zmykamy na dwór, potem zakupiki i sprzatanko

jutro jedziemy do Śremu - tesciowie maja 30 rocznicę ślubu. Bedzie imprezka;-)

miłego dnia i duuuzo słonka!!!!

reklama
Dzień dobry

ja wstałam 5:30 Emilka się tak obudziła bo zasnęła o 18:00 taka była pobudzona żę obudziła małego

kiedy ja się wyśpię do 8:00 chociaż :-D

Do góry