Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,ale jak widać nikomu brzuszek nie bolał.;-)Kuba uwielbia,całą kolbe oskubał na poczekaniu łakomczuszek.
:-) Na początku tygodnia tak samo rozprawiłam się z komodą Wiki i naszą szafą. Teraz jest tyle miejsca, że jak wrócimy konieczne będą zakupy ubraniowe
, bo wiatr nam hula

Ale to akurat wiadomo, że po Tobie;-) Dobrze, że wizyta była szczegółowa i szybko zdiagnozowano to zapalnie tarczycy, dzięki temu szybciej będziesz mogła temu przeciwdziałać
Dużo zdrowia Ci życzę
A z ciekawości zapytam jaki ma z tym związek marznięcie zimą?
A nie mówiłamWiecie,myslałam,że te nastroje przed porodem nigdy sie nie skońcża,ostatni tydzień praktycznie ciągle ryczałam i bałam sie,że bede miała Babyblues,ale tak jak mówi Wolfia przy drugim dziecku nie ma na to czasu.

Później tzn. gdzieś tak po roku jest zmęczenie i znudzenie, przynajmniej w moim przypadku, bo ja ciągiem siedzę w domu, więc już czasem wychodzi mi to bokiem, ale cieszę się, że mogę ten czas spędzić z dzieciakami
Bycie mamą na cały etat to ciężka praca;-)
:-) Miłego wypoczynku przez te kilka dni wolnego

Jutro rano na 10 lmuszę do do pracy, rada pedag.:-(, a o 14.15 wyjazd na lotnisko
:-), lot mamy o 17. Pa kochane trzymajcie kciuki;-)