reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej:-)
Mam dzisiaj ambitny plan na dzisiaj umycia okien na dole, ale pada ostatnio i nie wiem czy jest sens:sorry2: Ale przynajmniej by przejaśniały i pajęczyny by się uprzątnęło na jakiś czas;-) U nas to już jesiennie na dworzu:sorry2:

Oj faktycznie brakuje tu porannych postów rosmerty:tak: Ale niech się cieszy pobytem w domu, ciekawa jestem tylko czy bardziej odpoczywa w pracy czy jak cały dzień jest w domu:-p

Karola jak to jedna noc bez dziecka jest wstanie zmienić nastawienie do życia;-) Może pomyślcie z K. o drugim dziecku... pomyśl 2 razy więcej radości i może nie potrzebowalibyście psa w przyszłości;-) Nie no żartuję oczywiście, ale naprawdę super jest widzieć jak rodzeństwo kombinuje razem przeciw Tobie, stoi za sobą murem i przytula się:-) No i gratulacje dla dzielnego Szmcia i Mamy, za to że dali radę bez siebie:tak:
A odnośnie psa, to mi chodzi po głowie ostatnio posiadanie psa:tak:

Agusia a jak Kondi na wyjeździe? Pewnie wniebowzięty i nawet o domu nie myśli:-p Sara nie tęskni za bratem?;-)

Tyciu
co tam porabiasz? Pewnie szykujesz dzieciaki do szkoły?:-)

Miśka
trzymam kciuki za pomyślny lot:tak:

Miłego dnia:-)
a-sunny-day.gif

reklama
a wiesz Wolfia rożnie...byliśmy u niego w niedziele wszystko oki...ale od wczoraj dzwoni i płacze bo z kumplami nie mogą się dogadać i mówi ,ze chce do domu....dziś z trenerem rozmawiałam mówił ze wszystko dobrze (jakaś sprzeczka tylko )
Sarcia wiadomo tęskni ale dziś jedzie sama do babci wiec radocha:rofl2::-D bo bez Kondzia

my mamy kota i już w kwestii wakacji (wyjazdów) nie jest tak wesoło:rofl2::-p:-D:crazy:

nie no z tym psem to żart właśnie pod względem wyjazdu to zawsze problem.no WolfiA abyś wiedziała kilkanaście godzin i proszę jestem gotowa na rodzeństwo ale poczekamy aż ustabilizuje się moja tarczyca to pewnie w przyszłe wakacje pomyślimy bardziej praktycznie.

naprawdę dzieci to radość i nic tego nie zmieni- choć muszę przyznać że dziś Szymek do aniołków nie należy co chwilę mnie ciągnie do zabawy i mówi a babcia to się bawiła.na szczęście daje sobie wytłumaczyć że praca w domu to moja praca obowiązek.

no i tor z ośmiornicą oddaliśmy do sklepu i facet powiedział że są one wycofywane bo prawie wszystkie wadliwe więc chciał oddać kasę ale Szymek wycyganił u taty na zamianę inny tor z dinozaurami- dobrze że był z tatą ja bym mu go nie kupiła bo za drogi ale teraz w domu jak rozłożony to naprawdę fajowy.

Hej Dziewczyny:-):-):-)

ostatnio jakos nie mialam weny w ogole odpalac kompa i nawet nie zauwazylam, ze to chyba z 2 tyg. jak nie zagladalam na BB. No a jak juz dzis usiadlam to nie moge sie skupic na czytaniu. Moze wieczorem, jak bede miala sile, to cos napisze.
U nas dzis dosc wietrzny dzien - taki akurat na pranie:tak:;-)
Za chwilke, jak co dzien, ide z Milena na rower. Odkad Milena nauczyla sie zupelnie samodzielnie jezdzic- jezdziny w parku kazdego dnia. Oczywiscie moja mala najbardziej lubi jezdzic jak szalona - dobrze ze ma kask i ochraniacze. No i na szczescie jak do tej pory obylo sie bez upadku.

Udanego dnia.

Hej :-) Ja dziś pierwszy dzień w pracy po 3 tygodniach laby, a tu w pracy z rańca serwer nam padł i nie możemy pracować. Na szczęście net jest :-D Jutro za to będzie zapiernicz za dwoje, a ja jeszcze po tak długiej przerwie :dry: Cały czas ziewam i ledwo patrzę na oczy, pomimo, że wczoraj poszłam grzecznie spać o 22.

cześć dzień cudny prawie zaliczony.choć wieje że szok i chwilami spadnie kilka kropel.Szymek ciągle bawi się torem więc prezent trafiony wczoraj dokupiłam mu 3 ostatnie części dinków będzie na poczet jakiejś nagrody.

Witam.
U nas spoko.Wielkimi krokami zbliza sie czas przedszkola,juz mi sie śni po nocach.Kuba na wspomnienie o przedszkolu ma łezki w oczach,oj ciezko bedzie.
Mała śpi w nocy super,budzi sie punktualnie jak w zegarku na jedzonko,moglabym zegarek wg. niej ustawiac.
Papatki dziewczyny.

reklama
Hej

Rozalko, swietnie ze u Was ok i ze Hania spi tak ladnie. Ja juz tez nie mysle o niczym innym jak o przedszkolu, z tym ze u nas Milena jak na razie bardzo chce isc do przedszkola, a to ja mam cykora.

U nas chyba zaraz padac bedzie - chmurzy sie i chmurzy. A mialam isc na jakies zakupy ubraniowe.

Udanego dnia Dziewczyny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry