Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas taki mróz, że strach wyjść z domu, zresztą z Hubkiem i tak siedzę w domu, bo kaszel jeszcze go trzyma, ale zdecydowanie już mniej, wolałam jednak go przetrzymać do końca tygodnia, żeby nie wróciło mu jakieś choróbsko. A ja jakos dziwnie mam w tej ciązy że nawet lekki mróz wystarczy i mam odmrożone policzki, mimo, że nasmaruje je kremem grubo i to takim bez wody. Jakaś wrażliwa się zrobiłam;-)
Jak będzie więcej niż 3 tygodnie ciepła tzn. powyżej 20*C, to będzie super;-) Ale mrozów to faktycznie Wam nie zazdroszczę
Już mam dosyć zimna

Nie pisałam ale od jakichś 3 miesięcy męczy mnie grzybica skóry i żadne środki przeciwgrzybiczne ogólnodostępne nie działały, więc poszłam do lekarza. Dostałam antybiotyk i mocniejszy krem i za 3 tygodnie mam się pojawić na kontroli, a w międzyczasie zrobić badania
Na razie widzę poprawę, bo ciemno czerwone placki bieleję i nie powiększają się, więc mam nadzieję, że kuracja zadziała
Zastanawiam się tylko skąd ja sie tego dorobiłam? Bo to ani nie stopy czy paznokcie, tylko pachwiny i pod piersiami
Tak czy inaczej mam nadzieję, że się z tego wyleczę, bo już mnie to zaczynało irytować
, w przyszłym tygodniu będą jeszcze wyniki na paciorkowce. Ktg w porzadku, za tydzien znowu ktg a za 2 tygodnie kolejna wizyta, no chyba, że4 zdążę juz urodzic, bo praktycznie za tydzien konczę 37 tydzień i ciąza donoszona, wiec mozna rodzić;-). Zobaczymy czy maluchowi sie będzie spieszyło czy nie
:-)
jaki w użyciu się okaże jak zaczniemy uzytkować