reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

wczoraj wyszukałam taki SPIDER .1NA ALLEGRO.BABY WORLD.BEZ.3.W1..PRODUCENT (1467412640) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i ten mi się też podoba Maxi Cosi MURA 4 Botanic Luxury + Gondola BCM (1474482893) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ten podobny to Twojego NOWY WOZEK 3w1 GONDOLA+SPACEROWKA+FOTELIK OKAZJA!! (1460709422) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy tylko ten hamulec może lepszy bo Rosmerta ten co ty masz to prawie wizualnie Mikrus co miałąm dla Szymka w Mikrusie zdecydowanie ładniej wykończona była gondola bo te uchwyty co są w Twoim to już mogli trochę popracować nad tym.

a na marginesie wiem wiem ż to nie ten watek wiec przerpaszam resztę o wózkach w swoim temacie.

reklama
Karola no ja mam takie świeże doświadczenie.
Moja siorka ma x-landera-mała gondola,i tak jak Agusia pisze ,dziecko nie siedzi w spacerówie prosto ,tylko pod katem,mała sie wkurza.
Na Baby World znajoma narzeka,bo kółka słabe i cos sie pruje.
Ten ze skrętnymi kołami na osi(ostatni ,który wkleiłaś)-kiepsko sie prowadzi.
Dużo dziewczyn na sierpniówkach,żałuje,że nie kupiło gondoli uzywanej na dużych kołach,a potem ta kasę nie przeznaczyło na lepsza spacerówę.
Bo te wszystkie 3 w 1 ,często maja małą gondolę.
mi ukradli Chicco,a teraz jezdzę
wzek CARMEN uniwersalny - EL-06 czerwono-czarny - Bejbi.eu
inna troszkę kolorystyka,więcej granatu,mniej czerwonego i jestem baaaardzo zadowolona.super sie prowadzi,gondola wielka,spacerówka przestronna.Potem mam spacerówe Chicco Enjoy.

Hej dziewczyny! Ale mnie długo nie było. Nawet nie jestem w stanie Was nadrobić.
Co do wózków, to ja miałam gondolkę X-landera do swojego wózka i Oliwka bardzo szybko z niej wyrosła, miała chyba 4 miesiące jak przestałam ją używać i Oliwkę wozić w spacerówce - tyle, że nasza rozkładała się zupełnie na płasko, więc nie było z tym problemu. I powiem Wam, że gdybym miała jeszcze raz podjąć decyję, to bym nie kupowała w ogóle gondolki, używałabym tylko spacerówki i śpiworka.
My po miesięcu wreszcie w poniedziałek odbieramy naprawiony po wypadku samochód, rety jak ciężko bez samochodu jak się już człowiek przyzwyczaił! Już nie możemy się doczekać :-D
WolfiA, jak badania w kierunku cukrzycy :confused:

Dobry wieczór:-)

Rosmerta cieszę się, że wszystko w porządku i możesz sobie spokojnie czekać na sądny dzień;-) Myślę, że jeszcze tak ze dwa tygodnie, to mogłabyś pochodzić w dwupaku;-) Bartusiu siedz jeszcze u mamy w brzuszku, jak Ci tam dobrze:rofl2:

Co do wózków, to przychylam się do zdania Kasiad:tak: Nie inwestowałaby wielkich pieniędzy w wózek z gondolką, tylko skupiła się na porządnej spacerówce ze śpiworkiem:tak: Mój Oliver od urodzenia jeździł w spacerówce ze śpiworkiem, ani razu nie użyliśmy wózka głębokiego i po jakichś 2 miesiącach go sprzedaliśmy:-p No ale to był wózek jeszcze po Vicku, więc nie było problemu;-) Oliver też wolał spacerówkę, no i nie lubił spać w wózku od samego początku:sorry2: Do tej pory tak jest, że spanie tylko w łóżeczku:tak: Może to głupio zabrzmi, ale mnie mąż mocno sprowadzał na ziemię jak przeglądałam wózki i ich niebotyczne ceny zwłaszcza, i przyznam mu rację teraz, że obyliśmy się bez tego wszystkiego (u nas też w grę wchodził wózek dla dwójki dzieci) i zaoszczędziliśmy sporo pieniędzy dzięki temu:tak: Tylko mi trochę szkoda czasem, że nie pojeździłam sobie Silver Crossem 3D, o którym marzyłam już przy narodzinach Vicka;-) Ale i bez tego przeżyłam i jestem szczęśliwa:-D

WolfiA, jak badania w kierunku cukrzycy :confused:
Okaże się za 10 dni, bo wtedy mam mieć wyniki:tak: Ogólnie to w obu ciążach miałam badania i były ok, więc mam nadzieję, że i teraz tak będzie:tak:

ja mam super spacerówkę tylko że to typowa parasolka Inglesiny ale Szymek w tym wózku dopiero zaczął chętnie podróżować.Właśnie dlatego że nauczona szymkiem myślę że gondola może maź do sierpnia wystarczy myślałam o tym X-landerze bo jako spacerówka widziałam u sąsiadki i była super jej synek chętnie w niej jeździł.
Chicco to prawie jak moja inglesina a ja potrzebuję coś na dużych kołach bo dookołą mamy lasy pola a nie parki i alejki.na alejki w Sopocie z dziadkami mam parasolkę.i tak muszę pojechać do jakiegoś sklepu to zobaczyć bo widzę że inaczej się nie da :( buuuuuu

Ja do Emilki i Dominika wózka z gondolką nie miałam Emilka jeździła w spacerówce nawet bez wkładu dla niemowlaków rozkładany wózek był na płasko i była w śpiworku a Dominik miał dodatkowy wkład ale i tak szybko przeszłam na samą spacerówkę a potem na parasolkę bo wózka na schodach nie dawałam razy dźwignąć zresztą Dominik był duży 8kg a 3M i jakoś na 3-4 zrezygnowaliśmy z koszyczka do spania a on przecież nie mały

A przede wszystkim Witam :)

D zasnął wiec zmykam sprzątać bo za 2godziny trzeba iść do pracy ;)

w środę mam pierwsze jazdy ! ale spokojnie tylko na placu ;) wiec Rosmerta możesz wyjść z domu hihi

Ostatnia edycja:
Witam:-)

Gosia powodzenia na pierwszych jazdach:tak: i tak sie nigdzie nie wybieram wiec spoko, możesz nawet wyjechać na ulice;-) jakis wirus mnie dopadł czy coś w niedziele wieczorkiem i jeszcze mnie trzyma:baffled: biegunke mam i jakoś tak dziwnie sie czuje ogólnie, najpierw myslałm, ze moze to biegunka przedporodowa i zacznę rodzic lada moment no ale chyba jednak wirus. Moze i lepiej bo maluchowi sie przyda doczekac o tego 38 tygodnia jednak, niech trochę ciałka nabierze jeszcze:tak:

co do wózka, my mamy jedo z czystego przypadku, przedtem mielismy babyactive i był super, tylko nie miał skretncyh kółek i to był minus. A nam i tak najbardziej zależało na dużych pompowanych kołach bo u nas to chodników mało no i na duzej gondolce, Hubek dlugo spał w wózku w ogrodzie więc mam nadzieje, ze ta gondolka wystarczy do konca cieplych dni:tak:

próba zasilacza działa oby już tak zostało.

Witam prawie wiosennie- zaliczyłam fryzjera więc w końcu wyglądam jak człowiek wpadłam do sklepu z ubrankami dla dzieci kupiłam dla męża kuzynki a raczej jej maluszka komplecik bo wczoraj urodziła przez planowaną CC ale wszystko super. przy okazji kupiłam pierwsze dwie różowe rzeczy ale na prawdę same wpadły mi do ręki z półki-pomyślałam może to znak. pooglądałam wózki i dalej nic nie wiem. było chyba 7 modeli- to i tak dużo jak na takie miasto i wyszłam bez zachwytu bo każdy ma ten hamulec co w moim mikrusie był.jednak niektóre gondole to jak dla bliźniaków takie wielkie są. muszę popatrzeć w internecie jeszcze raz ale jednego jestem pewna i to diametralna zmiana wchodzi w grę kolor Granat z kremem lub coś podobnego bo to najbardziej uniwersalny i mam w końcu czerwony śpiworek na zimę to będzie pasował a do brązu to jak osioł do karety.

miłego dnia i do wieczora.

Jejkuś dziewczyny, tak tu pusto ...
co zaglądam to nikogo nie ma...czyżby watek zaczynał ginąć.....ejjj

u nas dziś ładny dzień był, słoneczko świeciło jak sie patrzy i temperatura +4, wiec ekstra....
Filip był w końcu w przedszkolu, ja upiekłam pączkiz rana, później koleżanka niespodziewanie przyszła...
w końcu trochę sie nastrój mi poprawił i sił witalnych dostałam...

teraz siedzę na allegro i poluje na ubrania dla Filipa...

reklama
ja mam też takie odczucie chyba wypalamy się biuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu u mnie też było cudnie wracałam spacerkiem z przedszkola fakt mamy blisko ok 20 minut powoli kupiłam nawet Szymkowi bawełnianą czapeczkę a tu słszę że od soboty śnieg ma spaść. mierzyłam mu jego kurtki czapki to w sumie ma ale brak butów wiadomo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry