reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

No witam.
kasiad złośliwosc rzeczy martwych.
a ja dzis na spacering w koncu wybywam.
Dzieci sie podkurowały,mnie boli gardło,ale trzeba wyjśc,bo zwariuje w domu.

reklama
Witam poweekendowo:-)

właśnie wróciłam ze spacerku, pogoda cudna, Hubek w przedszkolu, więc w domu cisza;-), a weekendzik intensywny był, ale wielce udany:tak: w sumie obskoczyliśmy 3 urodziny (4-te, 5-te i 89-te:-D) no i odwiedziliśmy znajomych z maleństwem - rany, zapomniałam, ze to taki okruszek jest:szok::-D jeszcze troche i się wdrożę;-)

Kasiad dopiero, co Paulina miała 18-tkę,a juz ma 20?? jak ten czas ucieka, rany:szok: współczuje tego zmywania, wszak zmywarka to najważniejszy sprzęt w domu;-):tak:

miłego dnia wszystkim życzę!!!!

No zmywarka najważniejszy sprzęt w domu hehe, zwłaszcza jak się ma 6-cio osobową rodzinę w domu. Złośliwość rzeczy martwych to osiągnęła u nas w domu apogeum, zaistniało tzw. prawo serii - w krótkim czasie popsuło nam się sporo elektronicznych sprzętów: waga, czajnik, teraz zmywarka i jeszcze urwał się zawias od pralki, pewnie za pomocą Oliwki, ale na szczęście prać w niej jeszcze można.

u mnie tylko 3 osoby ale bez zmywarki teraz to ja sobie dnia nie wyobrażam.ja też muszę kupić pralkę ale nie mamy czasu isć do sklepu serio aby powybierać no i jedyne co mogę pooglądać to 40 ładowane od góry inna nie wejdzie.

u mnie też pogoda super więc poszłam po Szymcia pieszko i tak też wróciliśmy.

nie mam zmywarki ale i tak współczuje :tak:kasiad no i gratki nowej ..piknej tak na marginesie :tak::-)

rosmerta 3mam kciuki za pomyśle rozwiązanie w terminie ;-)....nie mogę się doczekać foty małego kuczaka ;-)po porodzie

karola moja tez leżała w inkub..i dostawała glukoz itd....zółtek była "chińczyk"

Dziewczęta,te duże i te małe,100 lat szczęscia,zdrowia i radości!

Załączniki

• kwiat.gif
    kwiat.gif
    13,5 KB · Wyświetleń: 126
Witajcie kobitki:-)

Wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta!!! :-)

dzisiaj na dodatek ostatki, więc nie zapomnijcie sie trochę poobżerać;-)

miłego dnia i mnóstwa kwiatów od naszych mężczyzn :-)

Kwiecia wiosennego z okazji naszego święta:tak::-)
a my z Wikusią siedzimy na zwolnieniu, po feriach wytrzymała tylko tydzień w przedszkolu, z piątku na sobotę się rozłożyła, kaszel i gorączka tym razem. Wirusisko jakieś cholerne, na razie bez antybiotyku, ale nie wiem czy bez się obejdzie. Wczoraj zasnęła koło 17, spała z godzinkę, ale do 21 nie opuściła łózka. Nie miała siły:zawstydzona/y:Noc taka sobie. Zobaczymy co pokaże dzień.
Rosmerta, jak ten czas szybko leci, trzymam kciuki:tak:
Kasia, też sobie nie wyobrażam, bez zmywarki życia, człowiek do dobrego się szybko przyzwyczaja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry