reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Jeśli chodzi o kolczyki to mnie osobiście sie nie podobają u niemowlaków...:baffled: sama nie przebiłabym dziecku uszu - gdybym miała córcie ..... Ja sama zdecydowałam,że chce kolczyki jak miałam 6 lat, bardzo chciałam mieć, wtedy było to dla mnie nie lada przeżycie:tak::tak: byłam dumna ze będę mieć przebite uszy...po co dziecku odbierać frajdę...:-)
Poza tym bałabym sie przebić maleństwu uszy, bo tak jak pisały dziewczyny, nigdy nie wiadomo o co dziecię zahaczy i krzywda gotowa....moja kuzynka, mając 6 miesięcy, całe ucho sobie rozerwała i do tej pory nie ma kolczyków i przez 23 lata sie nie zdecydowała, bo ma uraz psychiczny...

reklama
Mierzę sobie 177 i dałabym dużo żeby te 4 czy 5 cm zamienić na obcasy w butach. Tak bardzo zazdroszę tym dziewczynom, które bezkarnie moga brykać w butach na obcasach bez groźby, że każdy będzie zadzierał głowę do nieba po to żeby spojrzeć im w twarz.

mam tak samo

Ach... a kliknęłam tu przecież żeby się pochwalić... :-D
Że wygrałam walec edukacyjny w konkursie ze strony głównej naszego forum :happy:
Przekręcili co prawda moje nazwisko, ale dostałam dziś maila z potwierdzeniem wygranej.Dobrze że walec, a nie warsztat narzędziowy hehe...

gratuluje gratuluje Ty szczesciaro

Dziewczyny nie przesadzajmy ja mam 175 i nosiłam takie buty

p1130237po3.jpg

:-p teraz raczej zakładam płaskie japonki :tak:ze względu na małą jak gdzieś z nią idę dawno ich nie zakładałam bo w zeszłym roku akurat byłam w ciąży i chyba nie założę bo kupie sobie inne ;-) ale wysokością korka się nie przejmuję ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry