Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie dla mgr czy innych tytułów tylko dla samego siebie - przynajmniej ja mam takie podejście. 
) - zjadłam cztery i zobaczymy jaka będzie reakcja Malutkiego. Na razie nic się nie dzieje niepokojącego:-)

Gdyby nie mąż, to bym tym rzuciła. Tym bardziej, że dopiero teraz odczułam prawdziwe powołanie zawodowe- chciałabym być położną!! i co?? Nawet sprawdzałam zaoczne, ale cholernie drogie i dojazdy do Katowic... A bez sensu te moje wybory!! No nic trzeba dokończyć to co się zaczęło, a potem dalej się pomyśli!!
Spotkaliśmy się kilka razy i okazało się, że to właśnie to. Po maturze podjęliśmy decyzje, że chcemy razem studiować, żeby móc być razem - bliżej siebie. I takim oto sposobem dostaliśmy się obydwoje na PŁ i zamieszkaliśmy razem z moją koleżanką, która dostała się na filozofię na Uniwerek. Było fajnie - pomagaliśmy sobie, uczyliśmy się razem, robiliśmy zakupy, urządzaliśmy Nasz pokój itd... No i w lipcu brak miesiączki - trochę spanikowałam, ale myślałam że może się spóźnia, bo się od maja zaczęłam odchudzać, ale jednak nie
A potem to już wszystko potoczyło się samo... Oktawiusz poznał moich rodziców, przez niecałe 3 miesiące zorganizowaliśmy ślub i wesele (bardzo się zaangażowała w to moja mama i bardzo jej za to dziękuje
). Co do wyjazdu to moi obecni teściowie mieli już kupione bilety na 27.09.2006 jak się dowiedzieli, że jestem w ciąży. Stwierdziliśmy, że my też wylatujemy tylko, że 30.10.2006, bo mieliśmy jeszcze trochę rzeczy do załatwienia w Polsce. A w Irlandii mieszka brat mojego męża i to on zachęcił do przyjazdu swoich rodziców, a potem i nas. Ale pracy nie mieliśmy załatwionej, ani mieszkania czy domu. Teraz co prawda mieszkamy z teściami, ale wynajmujemy dom za 1200e/miesięcznie i ani ich ani nas nie stać by było na niego - a tak dzielimy czynsz na pół i żyje nam się bardzo dobrze. Cieszymy się, że jak na tak młody wiek udało nam się być w pełni niezależnymi finansowo, bo ani moi ani jego rodzice nam nie dokladają

Ja jestem na Inżynierii Chemicznej i Procesowej na PW. Im dalej tym trudniej.
.Powiedziala koniec i basta i bedzie probowac dostac sie na inny kierunek...