reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Okazało się,że Kubie wychodzą 2 ząbki na dole naraz.Strasznie marudzi,tak mi go szkoda.Aż boję się pomyśleć co to będzie,jak będą wychodzić górne jedynki.smaruję mu dziąsełka żelem na zabkowanie,pomaga na krótkoale troszkę znieczuliło i zdążył zasnąc.Moze obudzi się w lepszym nastroju.Na wargach od wewnątrz zauważyłam coś białego,obawiam się,że to plesniawki,ma ktoś może skuteczne sposoby na zlikwidowanie ich?Czy też nie obejdzie się bez lekarza i recepty na jakiś specyfik?

reklama
co do studiow to ja juz sobie sporo postudiowalam- 7 lat kulturoznawstwa w Niemczech , w tym roczne stypendium w Anglii i polroczne w Kolumbii, takze magistra a wlasciwie niemiecki dyplom kulturoznawcy mam. tylko z praca ciezko, bo w stolicy wyglada to nieciekawie a ja jakos nie che sie przeprowadzac gdzies indziej...:szok:

tak naprawde chcialabym pracowac na lotnisku:-) lub jako przwodnik turystyczny:tak: lub tlumacz dla turystow - bo kilka jezykow obcych znam, jestem komunikatywna, ale tu trzeba miec konkretne wyksztalcenie w tym a nie innym kierunku na ktore albo jestem za stara albo nie mam kasy a o kulturoznawstwie slysza tak wiele jak i w Polsce...:-(

teraz studiuje 2 rocznego mastera latynoamerykanistyke:cool2:, znow taki kierunek ze szans na godna prace niewiele, no ale oczywiscie ciekawy....w zasadzie zaczelam to studiowac tak aby cos robic a teraz to juz sama nie wiem co robic....

zawsze bylam ambitna i w sumie nadal jestem, jak pracuje (mam za soba wiele studenckich zajec cos jak Patri) to daje z siebie wszystko ale brak mi inicjatywy aby cos rozkrecic, brak mi weny tworczej, jestem raczej typem wykonawcy...

wieksze szanse mialabym w Polsce ale tam nie chce mieszkac moj maz....
i co tu robic?

KAsiad LAila tez tak piszczy i steka juz 2 dni praktycznie non stop, tez nie wiem jak jej pomoc i powoli sobie tez powinnam.--:sick:

Okazało się,że Kubie wychodzą 2 ząbki na dole naraz.Strasznie marudzi,tak mi go szkoda.Aż boję się pomyśleć co to będzie,jak będą wychodzić górne jedynki.smaruję mu dziąsełka żelem na zabkowanie,pomaga na krótkoale troszkę znieczuliło i zdążył zasnąc.Moze obudzi się w lepszym nastroju.Na wargach od wewnątrz zauważyłam coś białego,obawiam się,że to plesniawki,ma ktoś może skuteczne sposoby na zlikwidowanie ich?Czy też nie obejdzie się bez lekarza i recepty na jakiś specyfik?
stosuje sie AFTIN ale on zawiera jakis tam kwas cgyba borny który nie nadaje sie dla dzieci takich małych
spróbuj podac Kubusiowi witamine c lub cebion
zakwasza srodowisko i znikaja sprawdzone :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry